Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року

14 Листопада 2023
494

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
494
Поведінка армії Росії на фронті, інтерв’ю з форуму NV та підготовка до зими.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали:  «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці працювала команда телеканалу «Інтер». Традиційно протягом однієї години транслювали дискусійну студію каналу «Рада». З Михайлом Колісником, професором Київської школи економіки, обговорювали валютні коливання. Довготермінових підстав для укріплення національної валюти немає, вважає експерт. 

У блоці «Інтера» показали інтерв’ю з Катериною Приймак, співзасновницею руху Veteranka. Це було у програмі «Обличчя» Дмитра Чистякова.

Також в ефірі повторили підсумковий випуск новин з Аллою Мазур, який транслювали минулої доби. 

У блоці «Рада» ситуацію на фронті обговорювали з Олегом Калашніковим, начальником пресслужби 26 артилерійської бригади. Він підтвердив, що на північному фланзі російські війська стали більш активними. 

Покращення протиповітряної оборони України обговорювали з військовим експертом, полковником Петром Черником

Також у цьому блоці показали інтерв'ю із письменником Сергієм Жаданом. . Жадан говорив, що на більшості українських культурних заходів сьогодні збираються кошти на військо. Також мова йшла про збільшення активності молоді. 

У блоці «1+1» цього дня йшлося про ситуацію на українсько-польському кордоні, де понад тиждень триває блокада кордону з обох боків. Обговорювали це питання з Анатолієм Макаренком, головою митного комітету Федерації роботодавців України.


Наприкінці доби в ефірі марафону працювала команда ICTV. Про успіхи української дипломатії говорили із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. Днями він зустрічався з іноземними колегами в Берліні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
494
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду