Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 листопада 2023 року

17 Листопада 2023
500

Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
500
Коригування ворожого вогню та утримання російських полонених.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 16 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Директор енергетичних програм «Центру Разумкова» Володимир Омельченко у блоці «Ради» говорив про ймовірність масованих атак Росії по енергетичних об’єктах. Він сказав, що звісім із дев'яти атомних енергоблоків, підконтрольних Україні, вже працюють.

Військовий експерт та колишній співробітник СБУ Іван Ступак обговорював із ведучими марафону підозру, оголошену народному депутату Дубінському. Він вважає, що ця справа не буде останньою справою подібного роду. Згодом у блоці Суспільного він розмірковував про коригувальників ворожого вогню в Україні.

Далі ефір підхопили медійники та медійниці каналу «Ми — Україна». Руслан Осипенко, український дипломат, експерт-міжнародник, у студії каналу говорив про вплив Китаю на різні країни — наприклад, на Іран та Росію. 

Денис Малюська, міністр юстиції України, розповідав про гідні умови утримання російських військовополонених. Він сказав, що зараз кількість військовополонених зростає й Україна готова продовжувати показувати світу, що дотримується їхніх прав.

У блоці Суспільного про міжнародну політику Вірменії говорили з політичним оглядачем Суреном Петросяном. Зокрема, обговорили відмову прем’єра Вірменії Нікола Пашиняна брати участь у саміті ОДКБ, який пройде у Мінську. Гість сказав, що влада Вірменії боїться розривати стосунки з Росією, аби вона давала захист від Азербайджану.

Також на Суспільному говорили про пісенний конкурс Євробачення-2024. Ведуча влогів про національний відбір на Євробачення Анна Тульєва сказала, що до 20 листопада буде відомо 10 прізвищ короткого списку Нацвідбору. 


У блоці «Інтера» з депутаткою Київської міської ради Лілією Пашинною («Слуга народу») говорили про витрачання бюджетних коштів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
500
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду