Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року

3 Листопада 2023
499

Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
499
Мобілізація на тимчасово окупованих територіях та інтерв’ю Сергія Притули.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У блоці Суспільного показали інтерв’ю з Сергієм Притулою. Говорили про пошук грошей на підтримку армії. Він розповів, що середній чек донату зменшився. Тому зараз шукають партнерів серед представників бізнесу, які донатять регулярно й на основі цих пожертв можна робити прогнози. Крім того, Притула сказав, що наразі планується поїздка до США для налагодження роботи з діаспорою та інвестиційними фондами.

Протягом першої години у блоці «1+1» повторили випуск «Нічної варти», яка була в етері 28 жовтня. Говорили з психологинею Іриною Губеладзе та виконавчим директором «Stopfake» Русланом Дейниченком.

Про продовольчу безпеку України у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили з міністром аграрної політики та продовольства Миколою Сольським. Він сказав, що проблем з продовольством для населення країни не буде.

З міським головою Мелітополя Іваном Федоровим обговорювали життя на тимчасово окупованих територіях. Він розповів, що наразі з Росії звозять різних працівників для забезпечення роботи інфраструктурних об’єктів, проте кваліфікація росіян далеко не найкраща. Тому люди шукають приватні будинки й запасаються паливом та харчами, аби пережити зиму. Ба більше, мешканці окупованих територій можуть потрапити до російського війська.

У блоці «Ради» із заступницею голови Верховної Ради Оленою Кондратюк говорили про результати форуму «Вільна Америка», який проходив у Мексиці. Вона розповідала про важливість співпраці з країнами Латинської Америки й посилення присутності України в цьому регіоні. Наразі, за словами Кондратюк, країни Латинської Америки дотримуються нейтралітету щодо війни Росії проти України. Зазначимо, що на цьогорічному форумі ухвалили резолюцію  із засудженням російської агресії проти України.


З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком говорили про статтю журналу TIME про проблеми України на фронті. Гість сказав, що у статті фактично не названо жодної реальної особи, з якою спілкувався журналіст. Більше про статтю читайте на «Детектор Медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
499
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду