Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 листопада 2023 року

10 Листопада 2023
663

Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
663
Пошкоджений «Аскольд» та ПАР на Глобальному саміті миру.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали:  ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Рада», «1+1» цієї доби в національному етері не було.

В етері блоку СТБ показали випуск «Єдині.Головне», відповідно промаркований як повтор. Також транслювали репортаж про династії снайперів.

У блоці «Інтера» журналіст-міжнародник Дмитро Онопченко розповідав про саміт Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС) у Сан-Франциско, до якого готуються Сполучені Штати. Оксана Кузякова, керівниця проєкту «За позору та чесну митницю», розповідала про запровадження системи спільного транзиту. 

Василь Фурман, доктор економічних наук, говорив зокрема про джерела фінансування профіциту державного бюджету. Він відзначив спільні кроки України та МВФ на підтримку держбюджету.

У блоці «Ми — Україна» Юрій Олійник, співзасновник центру дослідження Африки, коментував запрошення ПАР на український Глобальний саміт миру. 

Воєнну ситуацію в Чорному морі обговорювали з Андрієм Риженком, капітаном першого рангу запасу. Спікер сказав, що будівництво пошкодженого корабля «Аскольд» зайняло у росіян сім років.

Ситуацію з гепатитом на Вінничині в етері блоку каналу «Ми — Україна»  коментував лікар-інфекціоніст Віктор Петров. Він нагадував, що в Україні є вакцина від гепатиту та вважав, що скоро спалах піде на спад.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов коментував вибухи в тимчасово окупованому Криму. 


У блоці Суспільного із криворізьким винахідником Віталієм Бризгаловим говорили про те, які БПлА варто виробляти Україні. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
663
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду