Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 листопада 2023 року

6 Листопада 2023
552

Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
552
Допомога Україні та критика влади.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 4 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Рада» цієї доби в національному етері не було.

У нічному шестигодинному блоці марафону цієї доби працювала команда «1+1». Показали новий випуск «Нічної варти» та повторили дискусійну студію попередньої доби.

У блоці Суспільного про розділення допомоги Україні та Ізраїлю від США говорили з американським політиком Борисом Пінкусом. Він сказав, що це було очікуване рішення. Проте політика спікера Палати представників змінилась із моменту його обрання й відтепер він все одно розглядатиме питання допомоги. Також Пінкус сказав, що допомогу розділили для того, аби допомогти Україні ефективніше боротись з корупцією.

Опитування Київського міжнародного інституту соціології щодо критики влади обговорили з головою організації «Центр спільних дій» Олегом Рибачуком. За його словами, українське суспільство дуже швидко змінюється в умовах смертельної небезпеки, тому на початку повномасштабного вторгнення всі погодилися працювати спільно. Проте за рік багато чого змінилося, зокрема у медіа знову почали активно говорили про тему корупції.

З народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу») у блоці «Інтера» говорили про міжнародну підтримку України. Вона припустила, що можливо до бюджету надійде менше коштів від США, проте це не вплине на виплату захищених соціальних витрат. Можуть скоротити видатки на відновлення, чиновників та навіть скоротити міністерства.

Крім того, у блоці «Інтера» показали інтерв’ю зі співачкою Олею Поляковою. Говорили про переклад пісень, адаптацію творів до воєнного часу та особисті переживання артистки.


У блоці «Ми — Україна» про міжнародну підтримку України говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Він сказав, що Україну вже фактично вважають членом європейської спільноти.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
552
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду