Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року

31 Жовтня 2023
533

Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
533
Закриття фестивалю «Молодість» та фонд Олени Пінчук.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

З директоркою «Інституту масової інформації» Оксаною Романюк у блоці «Ми — Україна» говорили про дослідження російської пропаганди. Вона сказала, що повідомлення, які росіяни дають у власних медіа, — докази злочинів Росії. Також вона говорила, що росіяни проводять культурний геноцид, проте у міжнародному праві немає покарання за цей злочин.

У цьому блоці показали випуск програми «Параграф» та інтерв’ю з військовослужбовцем Віктором Лахном. Крім того, повторили підсумковий випуск новин попередньої доби.

Начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк включалась до блоків телеканалів «Ми — Україна», «Ради» та ICTV/СТБ. З нею говорили про ситуацію на передовій та атаки росіян по цивільних об’єктах. За словами Гуменюк, наразі росіяни мають перевагу в повітрі й використанні керованих авіабомб. Фактично вони намагаються спровокувати українську протиповітряну оборону використати весь потенціал для боротьби з авіабомбами й вичерпати ресурс на протидію іншим атакам.

З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком у блоці «Ради» говорили про Саміт Формули миру на Мальті. Гість розповідав, що цей саміт був рекордним й у ньому взяли участь 65 країн. Також він говорив про унікальність Формули миру й можливість країн брати участь у конкретних робочих групах, а не опрацьовувати кожен пункт. 

Про заборону діяльності релігійних організацій, пов’язаних з Росією, говорили з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу»). Вона підкреслила, що вплив російського православ’я на Верховну Раду України був перебільшений.

У блоці ICTV та СТБ про закриття фестивалю «Молодість» говорили з його художнім керівником Андрієм Халпахчі

Директорка «Фонду Олени Пінчук» Ольга Сердюк розповідала про реформу сексуальної освіти. 

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда «1+1».


У блоці «Інтер» про Саміт на Мальті говорили з радницею керівника Офісу президента Дарією Зарівною.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
533
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду