Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 жовтня 2023 року

2 Листопада 2023
570

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
570
Продовження обговорення Саміту на Мальті.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Протягом шести годин етеру транслювали повтори фрагментів попередньої доби й телевізійні програми.

З політичним оглядачем Максимом Джигуном у гостьовій студії «Інтера» обговорювали підсумки та результати Саміту на Мальті. Він сказав, що це гарний проміжний захід, який передує Саміту Формули миру на рівні лідерів держав. Також, за словами Джигуна, у світі вже є багато організацій, які мали би відповідати за різні аспекти, згадані в українському плані. Проте ці організації не дієві на практиці. Також про підсумки Саміту говорили із заступником керівника Офісу президента Ігорем Жовквою.

Нардеп Олексій Мовчан («Слуга народу») розповідав, що законопроєкт щодо реформи корпоративного управління — це своєрідна декомунізація для галузі.

У блоці «Ми — Україна» про результати Саміту на Мальті говорили з народним депутатом Арсенієм Пушкаренком («Слуга народу»). Він розмірковував над важливістю події, зростання представництва різних країн та титанічну роботу Офісу президента на чолі з Андрієм Єрмаком. Крім того, про евакуацію українців з Ізраїлю розповідала колега Пушкаренка по партії Галина Михайлюк.

З послом України в Ізраїлі Євгеном Корнійчуком теж обговорювали евакуацію українців із країни. Він розповів, що посольству вдалось евакуювати 540 громадян, а всього виїхало близько чотирьох тисяч українців. Також він розповів, що багато міжнародних компаній відмовляються від роботи й міністерство фрахтувало чартери для евакуації.

Про компенсації за зруйноване житло у блоці Суспільного розповідала народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу»). Вона сказала, що наразі при органах місцевого самоврядування було створено 370 відповідних комісій.


Єврейські погроми у Махачкалі обговорювали з колишнім депутатом російської Держдуми Іллею Пономарьовим та лідером Республіки Ічкерія в екзилі Ахмедом Закаєвим.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
570
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду