detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
03.11.2023 12:57
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 1 листопада 2023 року
Мобілізація на тимчасово окупованих територіях та інтерв’ю Сергія Притули.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У блоці Суспільного показали інтерв’ю з Сергієм Притулою. Говорили про пошук грошей на підтримку армії. Він розповів, що середній чек донату зменшився. Тому зараз шукають партнерів серед представників бізнесу, які донатять регулярно й на основі цих пожертв можна робити прогнози. Крім того, Притула сказав, що наразі планується поїздка до США для налагодження роботи з діаспорою та інвестиційними фондами.

Протягом першої години у блоці «1+1» повторили випуск «Нічної варти», яка була в етері 28 жовтня. Говорили з психологинею Іриною Губеладзе та виконавчим директором «Stopfake» Русланом Дейниченком.

Про продовольчу безпеку України у блоці телеканалів ICTV та СТБ говорили з міністром аграрної політики та продовольства Миколою Сольським. Він сказав, що проблем з продовольством для населення країни не буде.

З міським головою Мелітополя Іваном Федоровим обговорювали життя на тимчасово окупованих територіях. Він розповів, що наразі з Росії звозять різних працівників для забезпечення роботи інфраструктурних об’єктів, проте кваліфікація росіян далеко не найкраща. Тому люди шукають приватні будинки й запасаються паливом та харчами, аби пережити зиму. Ба більше, мешканці окупованих територій можуть потрапити до російського війська.

У блоці «Ради» із заступницею голови Верховної Ради Оленою Кондратюк говорили про результати форуму «Вільна Америка», який проходив у Мексиці. Вона розповідала про важливість співпраці з країнами Латинської Америки й посилення присутності України в цьому регіоні. Наразі, за словами Кондратюк, країни Латинської Америки дотримуються нейтралітету щодо війни Росії проти України. Зазначимо, що на цьогорічному форумі ухвалили резолюцію  із засудженням російської агресії проти України.


З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком говорили про статтю журналу TIME про проблеми України на фронті. Гість сказав, що у статті фактично не названо жодної реальної особи, з якою спілкувався журналіст. Більше про статтю читайте на «Детектор Медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY