Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня 2023 року

31 Жовтня 2023
571

Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
571
Антисемітські настрої в Росії та вартість яєць.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 30 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «Інтера». Повторили випуск програми Дмитра Чистякова «Обличчя», яка була в етері 13 вересня цього року та підсумковий випуск новин попереднього тижня.

Поширення антисемітських настроїв в Росії у блоці «Ради» обговорили з політичним оглядачем Олексієм Буряченком. Він сказав, що це другий маркер після повстання вагнерівців, який свідчить, що російська влада починає сама себе знищувати. Також він розмірковував про війну між Ізраїлем та Палестиною й вирішив, що світ так чи інакше прийде до вирішення конфлікту. Крім того, з Буряченком обговорили й Саміт на Мальті. Зокрема, за визначенням гостя, усім вже зрозуміло, що Українська формула миру — єдиний правильний варіант.

Народний депутат Дмитро Соломчук («Слуга народу») говорив про зростання цін на продукти. Зокрема, він пояснив, що у зимовий період яйця дорожчають через те, що кури менше несуться.

Про результати Саміту на Мальті також говорили з народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу»). За її словами, усі плани Путіна на замирення зруйнували й далі розглядається мирний план президента України. Під час включення вона декілька разів акцентувала, що авторство мирного плану належить Володимиру Зеленському.

У блоці «1+1» міністерка соціальної політики Оксана Жолнович розповідала, що у кожній громаді незабаром з'являться люди, які вмітимуть поліпшувати психоемоційний стан людей, а також зможуть працювати з військовими та їхніми родинами.


У блоці телеканалів ICTV та СТБ показали інтерв’ю з очільником Національного банку України Андрієм Пишним. Він розповів про роботу установи та економічну ситуацію в країні. А про Саміт на Мальті говорили з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
571
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду