Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 листопада 2023 року

3 Листопада 2023
495

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
495
Стаття у Time та Саміт на Мальті.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У блоці телеканалу «Рада» про статтю у TIME щодо проблем України на фронті  говорили з політичним коментатором Олексієм Буряченком. Він сказав, що насправді стаття дуже суб’єктивна й журналіст міг більше спиратись на офіційні та аналітичні джерела. Також гість поставив риторичні питання, чому журналіст не захотів поставити питання Андрію Єрмаку чи Михайлу Подоляку. 

Про результати Саміту на Мальті та відсутність на ньому представників Китаю говорили з політичним оглядачем Богданом Ференсом. Гість вважав, що наразі Китай концентрується на зустрічі між Сі Цзіньпіном та президентом США Джозефом Байденом. І що саме після цієї зустрічі позиція Китаю щодо російської агресії активізується.

У блоці «Ми — Україна» про безпеку у Чорному морі говорили з народним депутатом Олексієм Леоновим («Слуга народу»). Зазначимо, що зазвичай він говорить про Одесу й відбудову Одещини.

У гостьовій студії Суспільного про міжнародну допомогу для України та дванадцять умов конгресмена-республіканця Майка Гарсії говорили з колишнім послом України в США Валерієм Чалим. Він сказав, що усі пункти, які озвучили республіканці, й так вже перебувають в роботі, оскільки кожен тип допомоги передбачає звітування. Проте розділення пакета допомоги України та Ізраїлю може призвести до затримки цієї самої допомоги.


Про бюджет на 2024 рік у блоці «Інтера» говорили з народною депутаткою Іриною Борзовою («Слуга народу»). Здебільшого обговорювали соціальні виплати на наступний рік та підтримку військовослужбовців. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
495
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду