Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 жовтня 2023 року

30 Жовтня 2023
257

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
257
Проблеми росіян та Саміт Формули миру.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону двічі показали новий випуск програми «Нічна варта». З психологинею Іриною Губеладзе та виконавчим директором «Stopfake» Русланом Дейниченком обговорювали сприйняття молоддю війни. Із Дейниченком також обговорили державну інформаційну політику й безпеку інформаційного простору, зокрема Telegram. Він сказав, що для обмеження дезінформації й фейків необхідно працювати з адміністраторами платформи. Але, оскільки меседжер не йде на поступки, необхідно робити серйозніші кроки й шукати альтернативу Telegram. Також повторили дискусійну студію попередньої доби.

Саміт Формули миру у гостьовій студії Суспільного обговорювали з політичним оглядачем та власником телеканалу «Ми — Україна» Ігорем Петренком. За словами Петренка, Китай до кінця не визначився, чи підтримувати їм Українську формулу миру, чи продовжити наполягати на своїх дванадцяти кроках.

Про зустріч щодо Формули миру говорили і з політичним оглядачем Олегом Саакяном. Він також розмірковував про важливість співпраці з Китаєм та його геополітичні інтереси. Гість розповів, що Китай зацікавлений у локальних конфліктах й конкуренції, проте не готовий до великої війни.

Директор «Інституту конфліктології та аналізу Росії» Олександр Шульга розповідав про соціологічні дослідження в Росії та ставлення росіян до війни. За його словами, восени цього року фінансові проблеми почали турбувати росіян сильніше за війну.


У блоці «Ми — Україна» з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком також говорили про Саміт на Мальті. Він сказав, що в питанні завершення війни розглядається лише Українська формула миру, інші варіанти не розглядаються.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
257
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду