Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 листопада 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 листопада 2023 року

7 Листопада 2023
515

Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 листопада 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
515
Росіяни про єврейські погроми та День залізничника на «1+1».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 5 листопада 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Антисемітські виступи у Росії у блоці «Ми — Україна» обговорювали з російським медійником Романом Доброхотовим. Він сказав, що погром у Махачкалі ймовірно спланували не російські спецслужби. А єдині спецслужби, які радіють цим подіям, — українські. Цю радість він пояснив ймовірним погіршенням стосунків між Росією та Ізраїлем. Крім того, за його словами, лобі Ізраїля допоможе Україні посиленням тиску США на особисто Володимира Путіна.

Показали й випуск програми «Параграф». Із гостями студії, краєзнавцем Дмитром Піркілом та художником Сергієм Захаровим, говорили про Донбас та особливості цього регіону.

Із заступником голови ради «Національного банку України» Василем Фурманом говорили про останнє дослідження установи та стан ринку праці у країні.

Про розрив стосунків між президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу через ситуацію у Секторі Гази розмірковував політичний коментатор Євген Добряк. На початку розмови спікер висловив глибоку повагу до Ердогана та назвав його мудрим політиком. Він додав, що президент Туреччини хоче бути головним миротворцем й відіграти вирішальну роль у закінченні конфлікту. І фактично змагається з арабськими країнами.

Також повторили підсумковий випуск новин попередньої доби. Зазначимо, що цього дня команда телеканалу «Ми — Україна» працювала в етері марафону протягом дванадцяти годин.

Команда телеканалу «1+1» зробила виїзну гостьову студію на Михайлівській площі на честь Дня залізничника.

Про роботу «Укрзалізниці» говорили з головою правління компанії Євгеном Лященком. Він розповів про стратегію компанії й напрямки, які вони планують.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
515
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду