Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2023 року

26 Жовтня 2023
445

Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
445
Саміт Кримської платформи та Денис Шмигаль на бізнес-форумі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 24 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

З істориком та офіцером ЗСУ Олександром Алфьоровим у гостьовій студії ICTV та СТБ говорили про моральну підтримку військових. Він розповів, що у його бригаді працюють над мотивацією бійців. Для цього він та його колеги читають лекції, проводять дискусійні клуби, кінопокази та психологічну роботу. Також він сказав, що важливо працювати з новобранцями, розповідати їм про історію України та всесвітню історію, про те, чому війна сталася. Окремий напрям роботи полягає у меморіалізації та збереженні пам’яті.

Також у нічному блоці марафону повторили частину гостьової студії та підсумковий випуск новин попередньої доби.

У блоці «Інтера» про очікування від Другого парламентського саміту Кримської платформи говорили з головою Кримськотатарського ресурсного центру Ескендером Барієвим. За його словами, наразі є позитивна динаміка щодо кількості учасників саміту. І передумови до того, аби Саміт став постійним консультаційним органом для реінтеграції Криму. Також у блоці телеканалу показали інтерв’ю «Радіо Свобода» з першою заступницею міністра закордонних справ Еміне Джапаровою.

У блоці «Ми — Україна» про саміт говорили із заступницею постійної представниці президента у Криму Ольгою Куришко. Крім того, до гостьової студії включались й Еміне Джапарова та тимчасово повірений у справах України в Чеській Республіці Віталій Усатий. 

Показали й виступ прем’єр-міністра Дениса Шмигаля на відкритті Шостого німецько-українського бізнес-форуму. Далі у прямий етер пустили його виступ вже під час форуму.

Секретар РНБО Олексій Данілов у гостьовій студії Суспільного сказав, що українці пережили складну зиму й зима цього року також буде складною, проте її вдасться пройти завдяки підтримці партнерів. 


Ймовірну смерть президента Росії Володимира Путіна коментували заступник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, російський адвокат Микола Полозов та директор «Українського інституту майбутнього» Вадим Денисенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
445
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду