detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
31.10.2023 15:25
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 29 жовтня 2023 року
Закриття фестивалю «Молодість» та фонд Олени Пінчук.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

З директоркою «Інституту масової інформації» Оксаною Романюк у блоці «Ми — Україна» говорили про дослідження російської пропаганди. Вона сказала, що повідомлення, які росіяни дають у власних медіа, — докази злочинів Росії. Також вона говорила, що росіяни проводять культурний геноцид, проте у міжнародному праві немає покарання за цей злочин.

У цьому блоці показали випуск програми «Параграф» та інтерв’ю з військовослужбовцем Віктором Лахном. Крім того, повторили підсумковий випуск новин попередньої доби.

Начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк включалась до блоків телеканалів «Ми — Україна», «Ради» та ICTV/СТБ. З нею говорили про ситуацію на передовій та атаки росіян по цивільних об’єктах. За словами Гуменюк, наразі росіяни мають перевагу в повітрі й використанні керованих авіабомб. Фактично вони намагаються спровокувати українську протиповітряну оборону використати весь потенціал для боротьби з авіабомбами й вичерпати ресурс на протидію іншим атакам.

З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком у блоці «Ради» говорили про Саміт Формули миру на Мальті. Гість розповідав, що цей саміт був рекордним й у ньому взяли участь 65 країн. Також він говорив про унікальність Формули миру й можливість країн брати участь у конкретних робочих групах, а не опрацьовувати кожен пункт. 

Про заборону діяльності релігійних організацій, пов’язаних з Росією, говорили з народною депутаткою Євгенією Кравчук («Слуга народу»). Вона підкреслила, що вплив російського православ’я на Верховну Раду України був перебільшений.

У блоці ICTV та СТБ про закриття фестивалю «Молодість» говорили з його художнім керівником Андрієм Халпахчі

Директорка «Фонду Олени Пінчук» Ольга Сердюк розповідала про реформу сексуальної освіти. 

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда «1+1».


У блоці «Інтер» про Саміт на Мальті говорили з радницею керівника Офісу президента Дарією Зарівною.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY