Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2023 року

27 Жовтня 2023
315

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
315
Кримська платформа та «Голос країни».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У блоці Суспільного показали випуск спортивних новин та інтерв’ю з колишнім міністром закордонних справ Павлом Клімкіним. Говорили про передачу Україні озброєння, візит Володимира Путіна до Китаю та вплив ракет ATACMS на міжнародну дипломатію. Він сказав, що застосування ракет показує Сі Цзіньпіну, що партнери України готові підіймати ставки. Далі транслювали повтори етеру попередньої доби.

У блоці «1+1» про ймовірне припинення виплати пенсій тим, хто понад шість місяців не знімає кошти зі своєї картки, говорили із заступницею міністра соціальної політики Дариною Марчак. Вона сказала, що ця норма працює вже давно й спрямована на те, щоб не витрачати кошти платників єдиного соціального внеску. Наразі працюють над тим, аби зберегти пенсії тих, хто перебуває на окупованих територіях, закордоном, або на передовій.

Показали й інтерв’ю з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, яке записала кореспондентка ТСН під час Шостого німецько-українського бізнес-форуму. Він розмірковував про важливість конференції та допомогу й інвестиції, які в результаті форуму вдасться залучити.

Також цього дня транслювали новий випуск програми телеканалу «2+2» «Оперативний черговий», гостем якої був воєнний оглядач Олександр Мусієнко.

З ведучою «1+1» Катериною Осадчою у студії того ж телеканалу говорили про унікальність та важливість цьогорічного фіналу програми «Голос країни». Включення звелось до розповіді про важливість шоу й те, що програма попри все дає надію людям і наближає перемогу. 

Гостьову студію телеканалів ICTV та СТБ розпочали з повтору розмови із військовослужбовцем та істориком Олександром Алфьоровим. Вперше вона транслювалась у нічному боці 24 жовтня.

Про цьогорічний парламентський саміт Кримської платформи говорили з народним депутатом Арсенієм Пушкаренком («Слуга народу») та представницею президента України у Криму Тамілою Ташевою.


З головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольгою Герасим’юк у блоці телеканалу «Рада» говорили про толерування іншої думки. Також вона сказала, що медіа переходять з телебачення в онлайн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
315
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду