Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 жовтня 2023 року

24 Жовтня 2023
419

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
419
Удар по терміналу «Нової пошти» та підтримка від США.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Гостьова студія телеканалу «Ми — Україна» розпочалася з включення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова. Він розповів оперативну інформацію про удар росіян по терміналу «Нової пошти» на Харківщині. Зазначимо, що під час включення ніхто не озвучив назви поштової компанії. 

Політичний коментатор Антон Кучухідзе розмірковував над виступом президента США Джозефом Байденом та співпрацю між США та Україною. Він говорив, що промова Байдена була наповнена фактами та змістом. Крім того, Кучухідзе вважав, що наразі світ поділено й Україна та Ізраїль перебувають на передовій та мають підтримку західної коаліції.

З політичним коментатором Олегом Лісним обговорювали очікування від Саміту «Формули миру» на Мальті. Він сказав, що Мальту обрали через те, що ця країна не має сенсового навантаження й усе буде сконцентровано навколо порядку денного форуму. Також він проаналізував заяви Володимира Путіна та сказав, що вони свідчать лише про його слабкість.

Ізраїльський дипломат та колишній посол Ізраїлю в Росії Аркадій Мілман розповідав про поточну ситуацію в Ізраїлі, перебіг бойових дій та відселення людей із зони ведення боїв. Крім того, він сказав, що без допомоги США країні буде важко.

Також у блоці «Ми — Україна» повторили підсумковий випуск новин попередньої доби та показали випуск програми «Параграф». Зазначимо, що цієї доби медіа працювало в етері нацмарафону дванадцять годин.

Про життя військовослужбовців під час проходження лікарських комісій говорили з пораненим військовослужбовець Дмитром Олійником, співзасновницею організації «Принцип» Любов'ю Галан та заступницею міністра охорони здоров’я Марією Карчевич.

У блоці Суспільного про дванадцятий пакет санкцій дебатували народні депутатки Марія Мезенцева («Слуга народу») та Іванна Климпуш-Цинцадзе («Європейська Солідарність»). 

Заборону релігійних організацій, які пов’язані з Росією, та майбутнє майна УПЦ МП обговорювали з виконуючим обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростиславом Карандєєвим. Він сказав, що закон розповсюджуватиметься на ті організації, які мають канонічний, або організаційний зв’язок з центром, який знаходиться в Росії.

Підсумковий випуск новин цього тижня готували команди телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
419
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду