Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 жовтня 2023 року

23 Жовтня 2023
556

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
556
Пошук спікера в США та перше включення Ілларіона Павлюка.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У блоці «1+1» показали новий випуск «Нічної варти», з міжнародним оглядачем Станіславом Желіховським та головним редактором «Європейської правди» Юрієм Панченком говорили про міжнародну політику та вплив на неї виборів у різних країнах. Також повторили дискусійну студію та підсумковий випуск новин попередньої доби.

Директор із комунікацій «Українського конгресового комітету Америки» Андрій Добрянський у гостьовій студії Суспільного розповідав про вибори спікера Палати представників та внутрішньополітичну ситуацію в США. Він сказав, що дедлайну для обрання спікера не існує й допоки країна перебуває в такому хаосі, це грає на руку ворогові.

Про дванадцятий пакет санкцій проти Росії говорили зі співзасновником «Центру економічного відновлення» Андрієм Длігачем. Він сказав, що першочергово будуть введені санкції на коштовне каміння, розширені санкції на російські закордонні активи. Також він сказав, що необхідно розширювати персональні санкції, оскільки саме вони б’ють по російських елітах.

Про бюджет дискутували народні депутати Ярослав Железняк («Голос») та Олег Синютка («Європейська Солідарність»). Синютка розповів, що депутати не підтримали законопроєкт, аби привернути увагу інших депутатів до тих видатків, які можна переорієнтувати на фінансування армії, зокрема й коштом виділеними на ремонти доріг. На що Железняк відповів, що бюджет рекордний і варто концентруватись на його дохідній частині.

У блоці «Інтера» з ізраїльським журналістом Цві Зільбером говорили про війну з ХАМАСом. Він сказав, що не хотів би опинитись на місці тих, хто наразі приймає рішення, зокрема тому, що обмін заручників можливий лише за умови «всіх на всіх». Також Зільбер погодився з порівнянням ХАМАСу та Росії.


З начальником Управління преси та інформації Міноборони Ілларіоном Павлюком у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили про його призначення. Також він розповідав про захищеність інформаційного суспільства і що Україна давно почала вкладатися в інформаційні операції.  Нагадаємо, що про своє призначення Палюк повідомив 19 жовтня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
556
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду