Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2023 року

22 Жовтня 2023
210

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
210
Фестиваль «Молодість» та Путін у Китаї.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «Інтера». Показали програми «Обличчя» Дмитра Чистякова та «Акцент» Олексія Фадєєва. У першій говорили з директором благодійного фонду «Діти України» Артемом Мазуром, а у другій — з експертом Офісу реформ Кабінету міністрів України Максимом Гардусом.

З міським головою Харкова Ігорем Тереховим у блоці телеканалів ICTV та СТБ обговорили організацію навчання у місті та підготовку до блекаутів. Він включався зі школи в метро, до якої приїхав, аби привітати дітей із завершенням навчальної чверті. Також про ситуацію в регіонах говорили з першим заступником голови Херсонської обласної ради Юрієм Соболевським.

Художній керівник кінофестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі розповідав про майбутнє відкриття фестивалю. Він сказав, що програма заходу почнеться до офіційного відкриття, зокрема покажуть фільми для дітей. А ввечері на відкритті покажуть класичний фільм «Ромео і Джульєтта». Крім того, говорили про реставрацію старих фільмів. Більше про фестиваль читайте у тексті «Детектор Медіа».

Сергій Лещенко, радник керівника Офісу президента України, у гостьовій студії «Ради» розмірковував над промовою президента США Джозефа Байдена. Він сказав, що це історична промова, яка поставила на один рівень Володимира Путіна та терористів ХАМАС. 

Нардеп Олексій Леонов («Слуга народу») цього дня говорив про перерозподіл податкових надходжень між центральним та місцевими бюджетами. А виконуючий обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв говорив про заборону релігійних організацій, пов’язаних з Росією.

У блоці «1+1» про увагу до війни проти України та напад на Ізраїль говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Він сказав, що війна проти Ізраїлю дала світовим лідерам розуміння, що Росія — ключове зло. Крім того, Подоляк говорив про важливість промови Джо Байдена.


До дискусійної студії «плюсів» цього дня долучились політичні оглядачі Руслан Осипенко, Валерій Клочок та Тарас Загородній. Осипенко сказав, що візит Володимира Путіна до Китаю дає президенту Росії розуміння його легітимності. Оскільки з ним вітались, попри порівняння Путіна з ХАМАСом. Також Осипенко вважав, що Путін не зможе зберегти позиції, закінчивши війну проти України, адже перейшов забагато червоних ліній. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
210
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду