Ілларіон Павлюк офіційно обійняв посаду в Міністерстві оборони — очолив управління преси та інформації

Ілларіон Павлюк офіційно обійняв посаду в Міністерстві оборони — очолив управління преси та інформації

19 Жовтня 2023
1734
19 Жовтня 2023
19:00

Ілларіон Павлюк офіційно обійняв посаду в Міністерстві оборони — очолив управління преси та інформації

1734
Він подякував новому міністру оборони за те, що той повірив у нього і його команду.
Ілларіон Павлюк офіційно обійняв посаду в Міністерстві оборони — очолив управління преси та інформації
Ілларіон Павлюк офіційно обійняв посаду в Міністерстві оборони — очолив управління преси та інформації

Письменник, продюсер, журналіст, офіцер ЗСУ Ілларіон Павлюк офіційно очолив Управління преси та інформації Міністерства оборони України. Він замінить на цій посаді Костянтина Журу.

Про це Павлюк повідомив у четвер, 19 жовтня.

«Приймаю нову посаду начальника управління преси та інформації Міністерства оборони. Нові задачі, новий амбітний напрямок, величезна відповідальність. Дякую Міністру оборони за те, що повірив в мене й мою команду! Разом — до перемоги!» — написав він у фейсбуку.

Павлюк також розповів, що досі служив у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

«Неймовірно гордий правом носити сову на шевроні, яке мав ці півтора року. Можу щиро сказати, що служити в ГУР МОУ мені пощастило. Не випало, не трапилось, а саме пощастило. Командири були справжніми лідерами та бойовими побратимами. Ціную це. Все будувалося навколо доцільності, результату та здорового глузду. Вдячний за це. Мої товариші по розвідгрупі були надійними відчайдухами з головою на плечах. Живий завдяки цьому. Дякую тим, хто забезпечував, оформлював, доставляв, висвітлював, всім тим, хто щодня працює на результат, вперто роблячи свою роботу. Вдячний за довіру, за підтримку, за людське ставлення. На війні ніколи не солодко. Але в ГУР МОУ було добре. Воєнна розвідка України — чіткий, швидкий та гнучкий механізм. Ефективний. Честь!» — додав він

Відомо, що Павлюк ще кілька місяців тому зайнявся реформуванням Військового телебачення України. У березні цього року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала на 10 років супутникову ліцензію під логотипом «Армія ТБ» Центральній телерадіостудії Міністерства оборони України. Під час засідання Нацради канал представляв продюсер, медіаменеджер та журналіст Ілларіон Павлюк. Він розказав, що ідею воєнного каналу він презентував у Міністерстві оборони.

Як повідомлялось раніше, 18 вересня Кабінет Міністрів звільнив майже всіх заступників міністра оборони, включно із Ганною Маляр, яка на посаді заступника міністра відповідала у відомстві за інформаційний складник його діяльності. У її підпорядкуванні було три підрозділи: директорат інформаційної політики, управління преси і департамент гуманітарного забезпечення. За словами Маляр, під її керівництвом відбулась реформа медійних підрозділів Міноборони з урахуванням викликів воєнного стану. 

Ілларіон Павлюк до березня 2021 був співвласником продакшн-компанії Ivory Films, що займається виробництвом різноманітного телевізійного контенту, та продюсером програми «Говорить Україна» на телеканалі «Україна». У 2018 році написав книжку «Білий попіл» у стилі нуар. До того тривалий час працював на телеканалі «Інтер», зокрема директором студії документальних фільмів «07 продакшн». 2010 року був продюсером департаменту документально-художніх проєктів на телеканалі «1+1», у 2011-му входив до складу журі 63-ї американської телепремії «Еммі». Починав професійну діяльність як журналіст, кілька років працював спецкором на Близькому Сході. У 2015-му році воював на сході України у складі добровольчого батальйону.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1734
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду