Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року

16 Жовтня 2023
292

Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
292
Інтерв'ю Єнса Столтенберга та допомога Україні.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону показали новий випуск програми «Нічна варта». Про міжнародну фінансову допомогу Україні говорили з директором «Центру економічної стратегії» Глібом Вишлінським. Також повторили дискусійну студію попередньої доби.

Із заступником директора «Центру Близькосхідних досліджень» Сергієм Даниловим у гостьовій студії Суспільного говорили про те, як війна в Ізраїлі вплине на міжнародну допомогу Україні. Він сказав, що можливо частина міжнародної допомоги буде перенаправлена до Ізраїлю. Це залежатиме від того, наскільки масштабною й тривалою буде війна.

Ситуацію на передовій у блоці Суспільного коментували: співзасновник та аналітик мапи Deepstate Роман Погорілий, пресофіцер Ілля Євлаш, військовослужбовець Сергій Дібров, начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк та інші.

Про зростання цін на продукти говорили з економістом Олегом Пендзиним. Він розповів, що під час похолодання ціни зростатимуть, оскільки буде дорожчати зберігання продуктів. Проте інфляція буде меншою, ніж у 2022 році.

Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов розмірковував про участь російських спортсменів у міжнародних змаганнях.

Також у блоці Суспільного показали інтерв’ю державного секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Він говорив про українське лідерство, підтримку від країн-членів Альянсу, події на передовій. За словами Столтенберга, шлях до миру — надання Україні озброєння, аби вона здобула перемогу над Росією.


У блоці «Інтера» показали сюжет про участь виконуючого обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва у конференції з відновлення культурної спадщини.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
292
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду