Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2023 року

10 Жовтня 2023
458

Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
458
Війна в Ізраїлі та смерть Ніни Матвієнко.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 8 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Про війну проти Ізраїлю у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили з політичним оглядачем Дмитром Левусем. Він вважав, що у війні ймовірна поява другого фронту проти Ізраїля. А також зазначив, що керівництво ХАМАСу можливо знищать, а от що робити з населенням Сектору Гази — невідомо.

Голова ізраїльської політичної партії «А-ХАЗОН» Ціон Алон розповідав ситуацію у країні, кількість поранених та процес звільнення захоплених терористами населених пунктів. Він сказав, що з подібним Ізраїль ще не зіштовхувався й зазначив, що невідомо, як розвідка допустила напад. Проте розслідування будуть проведені вже після завершення війни. Крім того, він зазначив, що концепція «земля в обмін на перемир’я» не працює й напад ХАМАСу черговий раз це підтвердив.

Бюджет на 2024 рік коментувала народна депутатка Леся Забуранна («Слуга народу»).

Також у блоці «Ми — Україна» повторили підсумковий випуск новин попередньої доби. Зазначимо, що команда телеканалу цього дня працювала в етері національного марафону дванадцять годин.

У блоці «1+1» головний редактор ізраїльського порталу «Деталі» Еміль Шлеймович говорив про фактично офіційне оголошення Ізраїлем війни. Він сказав, що провина за війну лягає на ХАМАС, як фактичного керівника Сектору Гази. І що наразі Збройні сили Ізраїлю мають більше можливостей для дій.

Про народну артистку Ніну Матвієнко у гостьовій студії Суспільного говорили з артисткою Ольгою Сумською. Вона поділилася своїми спогадами про померлу співачку. 

Підсумковий випуск новин цього тижня готували команди телеканалів ICTV та СТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
458
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду