Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 жовтня 2023 року

12 Жовтня 2023
519

Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
519
Підтримка України та День пошти.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 9 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна», Суспільного та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Протягом перших семи годин етеру транслювали запис пленарного засідання Верховної ради України. Загалом блок телеканалу «Рада» цієї доби тривав дванадцять годин.

Про експорт українського продовольства говорили з народним депутатом Іваном Чайківським («За майбутнє»). Він розповідав, що важливо продавати зерно не лише на європейських ринках, а й шукати інші можливості для збуту. Його колега по Верховній Раді Ірина Борзова («Слуга народу) говорила про ментальне здоров’я та роботу всеукраїнської програми «Як ти?». І ведучий, і гостя наголосили, що цю програму було запущено за ініціативи  Олени Зеленської.

З політичним коментатором Георгієм Біркадзе обговорювали міжнародну допомогу для України та бажання американської влади захистити збройну підтримку від політичних маніпуляцій та коливань під час виборів. На думку Біркадзе, республіканці підтримають допомогу для України. Також із ним говорили про запровадження «гнучкого курсу» гривні.

До гостьової студії «1+1» на честь Всесвітнього дня пошти запросили генерального директора «Укрпошти» Ігоря Смілянського. Він розповів, що міжнародні поштові оператори надають пошті підтримку й знижують тарифи для пересилок. Також він говорив про конкурентів і те, що «Укрпошті» не треба закордонні відділення. Зазначимо, що з представниками інших поштових операторів у студії телеканалу не говорили.

Євгеній Кириченко, засновник Gremi Personal, розповідав, що українські біженці вкладають в економіку Польщі наразі більше, ніж країна витрачає на допомогу для них.


У блоці телеканалів ICTV та СТБ про бюджет на 2024 рік та роботу над його ухваленням говорили зі спікером Верховної Ради Русланом Стефанчуком. Він сказав, що буде зроблено все, аби вчасно прийняти бюджет, а депутатів, які подають правки до бюджету, він назвав «майстрами поправочного спаму».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
519
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду