detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
16.10.2023 11:24
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 14 жовтня 2023 року
Інтерв'ю Єнса Столтенберга та допомога Україні.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону показали новий випуск програми «Нічна варта». Про міжнародну фінансову допомогу Україні говорили з директором «Центру економічної стратегії» Глібом Вишлінським. Також повторили дискусійну студію попередньої доби.

Із заступником директора «Центру Близькосхідних досліджень» Сергієм Даниловим у гостьовій студії Суспільного говорили про те, як війна в Ізраїлі вплине на міжнародну допомогу Україні. Він сказав, що можливо частина міжнародної допомоги буде перенаправлена до Ізраїлю. Це залежатиме від того, наскільки масштабною й тривалою буде війна.

Ситуацію на передовій у блоці Суспільного коментували: співзасновник та аналітик мапи Deepstate Роман Погорілий, пресофіцер Ілля Євлаш, військовослужбовець Сергій Дібров, начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк та інші.

Про зростання цін на продукти говорили з економістом Олегом Пендзиним. Він розповів, що під час похолодання ціни зростатимуть, оскільки буде дорожчати зберігання продуктів. Проте інфляція буде меншою, ніж у 2022 році.

Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов розмірковував про участь російських спортсменів у міжнародних змаганнях.

Також у блоці Суспільного показали інтерв’ю державного секретаря НАТО Єнса Столтенберга. Він говорив про українське лідерство, підтримку від країн-членів Альянсу, події на передовій. За словами Столтенберга, шлях до миру — надання Україні озброєння, аби вона здобула перемогу над Росією.


У блоці «Інтера» показали сюжет про участь виконуючого обов’язки міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва у конференції з відновлення культурної спадщини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY