Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2023 року

13 Жовтня 2023
376

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
376
Війна в Ізраїлі та підготовка до зими.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. В етері повторили частину випуску попередньої доби, зокрема підсумковий випуск новин та включення до гостьової студії голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, керівника «Центру військово-правових досліджень» Олександра Мусієнка, директора аналітичного центру Pro.Mova Євгена Глібовицького та культурного менеджера Дениса Іванова.

Із народним депутатом Михайлом Радуцьким («Слуга народу») говорили про підготовку лікарень до опалювального сезону. Він розповідав про створення на базі Міністерства охорони здоров’я штабу, який координує забезпечення лікарень електропостачанням, зокрема й з альтернативних джерел. Радуцький стверджував, що забезпечені всі лікарні, які мають контракти з Національною службою здоров'я України. Також про підготовку до опалювального сезону говорили із заступницею міністра енергетики Світланою Гринчук.

У блоці «Ми — Україна» з військовим оглядачем Олександром Коваленком говорили про вплив війни в Ізраїлі на Іран та виробництво шахедів. А з редактор білоруського телебачення «Белсат» Сергієм Пелясою говорили про запуск в Білорусі власного супутникового інтернету, який має замінити Starlink. Він розповів, що найімовірніше систему створено на основі китайських запчастин, а уся електроніка, яка виробляється в Білорусі, створена для того, аби передавати її Росії.

Народний депутат Антон Пушкаренко («Слуга народу») вважав, що необхідно давати відсіч усім терористам, тому Ізраїль має повне право завдавати ударів по ХАМАСу. Також він говорив про важливість Формули миру президента Зеленського,  роботу Володимира Зеленського та роботу керівника Офісу президента Андрія Єрмака на міжнародній арені.


З волонтером Сергієм Притулою у гостьовій студії Суспільного говорили про новий збір його фонду під назвою «Можемо повторити». А з головою Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольгою Герасим’юк обговорювали конференцію Ради Європи щодо сучасних викликів свободі слова, яка відбулась у Ризі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
376
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду