Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 жовтня 2023 року

5 Жовтня 2023
155

Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
155
Підтримка від США та санкції проти Росії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 3 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: ICTV/СТБ, «Інтер», «Ми — Україна», Суспільне.

Блоків «Ради» та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

У нічному шестигодинному блоці марафону працювала команда телеканалів ICTV та СТБ. Транслювали повтори, зокрема повторили частину етеру попередньої доби. Зазначимо, що під час трансляції на екрані була плашка «повтор».

З нардепом Андрієм Герусом («Слуга народу») у гостьовій студії телеканалу «Інтер» говорили про підготовку до опалювального сезону. Він розповів, що наразі ситуація в енергосистемі контрольована і є надлишок електроенергії завдяки теплій погоді. Але закликав підготувати генератори й акумулятори до зимового періоду.

Про міжнародну політику та США говорили з політичним коментатором Тарасом Загороднім. Він сказав, що республіканці люблять та поважають сильних людей, які самі можуть щось робити. Для підтвердження він навів приклад Ізраїлю, якому свого часу допомогла адміністрація Річарда Ніксона.

У блоці «Ми — Україна» про деокупацію Криму та членство України в Євросоюзі говорили з першою заступницею міністра закордонних справ України Еміне Джапаровою. Про деокупацію також говорили з міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук.

Крім того, у блоці «Ми — Україна» показали інтерв’ю з високим представником ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Жозепом Боррелем. Він розповідав про міжнародну політику, санкції та підтримку мирного плану Володимира Зеленського.

У блоці Суспільного про дванадцятий пакет санкцій проти Росії говорили з депутатом Європарламенту від Литви Пятрасом Ауштрявічусом. Він сказав, що не варто обманювати себе та думати, що після прийняття всіх санкцій кордони будуть повністю зачинені. Росія працює дуже фахово й налагоджує постачання усього, що їй необхідно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
155
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду