Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 жовтня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 жовтня 2023 року

4 Жовтня 2023
528

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 жовтня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
528
Бюджет США та Одеса нардепа Леонова.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 жовтня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону працювала команда «Інтера». Протягом години традиційно транслювали дискусійну студію телеканалу «Рада», в якій говорили про санкції проти Росії та намагання їх обійти, а також про візит Єнса Столтенберга до України й міжнародну підтримку та реформи. Першу тему коментували політичний оглядач Олексій Буряченко та експерт ринку нафтопродуктів Олександр Сіренко. Другу тему коментував політичний оглядач Володимир Фесенко. Останній вважав, що приїзд міністрів оборони Великобританії та Франції та генерального секретаря НАТО ймовірно зумовлено активізацією військово-технічної співпраці з Україною. Пропозицію Україні провести реформи обговорили з економічним оглядачем та військовослужбовцем Антоном Швецем.

За чотири години після першого ввімкнення Олексій Буряченко знову долучився до гостьової студії, тепер уже у блоці телеканалу «Рада». Із ним обговорювали завершення виборів у Словаччині та міжнародну підтримку України.

Про візит представника Євросоюзу до Одеського державного університету внутрішніх справ розповідав народний депутат України Олексій Леонов («Слуга народу»). Зазначимо, що він регулярно коментує події, які стосуються Одеси, в етері нацмарафону. Раніше він вже говорив про відновлення портової інфраструктури, реабілітацію військових та участь у цьому Одеського державного університету внутрішніх справ, а також про відновлення навчання в одеських школах.

Бюджет США та продовження підтримки України обговорили з радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком. Він критикував трампістів та розповідав про те, що Україна наразі захищає весь демократичний світ.

У блоці «1+1» про міжнародну політику та підтримку України говорили з керівником Центру громадської аналітики «Вежа» Валерієм Клочком та головою правління громадської організації «Мережа захисту національних інтересів "АНТС"» Ганною Гопко.


У гостьовій студії ICTV та СТБ про збір-гру Legend of Sisterʼs Power для забезпечення військовиць на фронті говорили з ведучою СТБ Яною Брензей. Вона стала однією з героїнь гри та закликала глядачів донатити.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
528
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду