Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 травня 2023 року

20 Травня 2023
1136

Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1136
Робота української ППО та боротьба кримськотатарського народу.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 18 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Політичний коментатор Валентин Гладких включався до гостьової студії телеканалу «Рада». Він назвав людей, які знімають роботу ППО, коригувальниками для ворогів. Прокоментував корупційний скандал із головою Верховного Суду України Всеволодом Князєвим. Та поговорив про потенційний вступ України до НАТО.

Фільмування роботи ППО також обговорили з військовим оглядачем Сергієм Грабським та речником Одеської обласної військової адміністрації Сергієм Братчуком. А обстріли українських міст та цивільних об’єктів коментував політичний оглядач Олексій Буряченко.

Міжнародні відносини обговорювали з народними депутатами Євгенією Кравчук («Слуга народу») та Павлом Бакунцем («Довіра»).

Про боротьбу з російськими ракетами «Кинджал» та арешт їхній розробників у Росії у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з представником пресслужби Головного управління розвідки Андрієм Юсовим.

Геноцид кримськотатарського народу коментував голова Меджлісу Рефат Чубаров. Пізніше його також включали до гостьової студії Суспільного. Де цю ж обговорювали з істориком Сергієм Громенком, співачкою Джамалою та режисером Ахтемом Сеітаблаєвим.

Про День вишиванки говорили з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком. Він коментував ймовірне визнання цього свята на офіційному рівні та можливість внести вишиванку до списку культурної спадщини ЮНЕСКО.

У блоці «Інтера» про блокування російських активів на території Європейського союзу та подальшу долю цих грошей говорили з народною депутаткою Роксоланою Підласою («Слуга народу»).


Наприкінці доби у програмі «Акцент» говорили з керівником «Центру військово-правових досліджень» Олександром Мусієнком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1136
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду