Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 травня 2023 року

17 Травня 2023
583

Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
583
Вибори у Туреччині та стан російської армії.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 15 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків Суспільного та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці цієї доби працювала команда телеканалу «Інтер». Показали новий випуск рубрики «Обличчя». Повторили частину етеру попередньої доби, зокрема випуск програми «Акцент» та підсумковий випуск новин тижня, який готувала команда «1+1». Під час трансляції плашки «повтор» на екрані не було.

З 3 до 4 години ночі транслювали гостьову студію телеканалу «Рада», до якої долучились військовий оглядач Олексій Гетьман та військовослужбовці Євгеній Оропай та Кирило Сазонов. З ними говорили про стан російської техніки, погрози ядерною зброєю зі сторони Росії та парад на честь 9 травня. Також до студії включилась Олена Вострова, яку протитрували як «політичну психологиню». Вона коментувала реакцію українців на гучну російську музику в публічних місцях.

Про ймовірний стан здоров’я білоруського диктатора Олександра Лукашенка та зміну влади після його можливої смерті у блоці «Ради» говорили з директором «Українського інституту майбутнього» Вадимом Денисенком. Далі про це також говорили з політичним коментатором та колишнім колегою Денисенка по МВС Ростиславом Смірновим та політичним оглядачем Олексієм Буряченком.

Міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов включився до гостьової студії, аби прокоментувати законотворчу діяльність та роботу Кабміну. Зокрема, він розповідав про роботу над законом «Про національні спільноти» та посилення контролю за закупівлями. Включення було схоже на звіт посадовця про поточну роботу.

Про вибори в Туреччині говорили з політичним коментатором та регулярним гостем гостьової студії «Ради» Георгієм Біркадзе. У блоці «1+1» про вибори говорили з головним редактором порталу «Україна по-арабськи» Мохаммадом Фараджаллахом.


Міжнародне турне Володимира Зеленського у блоці телеканалів ICTV та СТБ обговорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
583
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду