Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 травня 2023 року

22 Травня 2023
916

Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
916
Літаки F-16 та вибори?
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 20 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону цієї доби працювала команда телеканалу «1+1». Показали новий випуск ток-шоу «Нічна варта» та п’ять годин повторів. Зокрема повторили частину гостьової студії, яка транслювалась попередньої доби. У самій «Нічній варті» говорили з психотерапевтом Олегом Чабаном: про публікацію блогерами роботи ППО та нерозуміння людьми воєнної реальності.

Ймовірні парламентські вибори у блоці Суспільного обговорили з народними депутатами Віталієм Безгіним («Слуга народу») та Андрієм Осадчуком («Голос»). Дискусії під час включення не виникло, оскільки обидва народні обранці зійшлись на тому, що наразі проводити вибори небезпечно для української демократії. Зокрема, за словами Осадчука, вибори можуть бути використані пропагандистами та проросійським лобі для просування тези про закріплення окупованих територій за Росією.

Про передачу Україні американських літаків F-16 говорили з політичним оглядачем Олександром Солонтаєм, речником Повітряних сил ЗСУ Юрієм Ігнатом, військовим оглядачем Денисом Поповичем.

Керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Ігор Соловей розмірковував про російську пропаганду та мотиви її роботи.

У блоці телеканалу «Інтер» з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком говорили про реконструкцію Національного музею народної архітектури та побуту Україн. Під час розмови, він нагадав, що музей було відновлено за підтримки МХП. Нагадаємо, що компанія належить українському підприємцю «Інтер» Юрію Косюку.

Надання Україні американських літаків F-16 коментував авіаційний експерт Костянтин Криволап. Він сказав, що одна з основних причин передачі літаків — посилення ППО.

Також до гостьової студії «Інтера» долучались два радники з Офісу президента Михайло Подоляк та Владислав Власюк.


Візит президента України Володимира Зеленського до країн Сходу у гостьовій студії телеканалу «Ми — Україна» обговорили з експертом з міжнародної політики Українського інституту майбутнього Ілією Кусою та колишнім послом України в Китаї Ігорем Литвином.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
916
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду