Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 травня 2023 року

24 Травня 2023
951

Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
951
Дипломатична робота та події у Бєлгороді.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 22 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «1+1», ICTV/СТБ.

Блоків «Інтера», «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

Заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко («Слуга народу») у гостьовій студії телеканалу «Рада» коментував роботу української делегації під час Парламентської асамблеї НАТО. А з його колегою по парламенту депутаткою Іриною Констанкевич («За майбутнє») говорили про підсумки роботи саміту «Великої сімки».

Політичний коментатор Георгій Біркадзе цього дня говорив про підтримку України зі сторони міжнародних партнерів. Зокрема, про саміт «Великої сімки». За словами Біркадзе, було б добре, якби саміт знову включав у свій склад вісім країн і саме Україна стала повноправним членом коаліції. Також Біркадзе розповів про своє відчуття, що президент США Байден ставиться до Зеленського як до сина.

Крім Біркадзе, з постійних учасників марафону до блоку «Ради» цього дня також включались політичні оглядачі Ігор Петренко, Дмитро Левусь, Петро Олещук, Валентин Гладких, Володимир Фесенко, Олексій Буряченко, Іван Ус та Вадим Денисенко.

Про ситуацію на передовій та на Бахмутському напрямку говорили із заступницею міністра оборони Ганною Маляр та представником пресслужби Головного управління розвідки  Андрієм Юсовим. Пізніше Юсов у блоці «1+1» говорив про події, які відбуваються на території Бєлгородської області Росії.

Наприкінці блоку показали інтерв’ю з очільником Національного банку України Андрієм Пишним. Зазначимо, що цієї доби телеканал «Рада» працював в етері дванадцять годин. За цей час до гостьової студії долучилися 41 спікер та спікерка.

У блоці «1+1» про роботу зернового коридору та важливість співпраці з африканськими країнами говорили з народним депутатом Сергієм Лабазюком («За майбутнє»). Зазначимо, що його представили та протитрували відповідно до партійної приналежності, що не мало жодного стосунку до теми розмови.

Народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу») говорила про державні компенсації за зруйноване та пошкоджене житло. У блоці телеканалів ICTV та СТБ запуск програми «єВідновлення» коментувала народна депутатка Роксолана Підласа («Слуга народу»).


Визнання Парламентською асамблеєю НАТО дій російської армії геноцидом, а російського режиму «рашизмом» обговорили з нардепом Єгором Чернєвим («Слуга народу»).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
951
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду