Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року

7 Квітня 2023
785

Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
785
Візит Володимира Зеленського до Польщі та премія для того, хто приземлить літак на Червоній Площі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 6 квітня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: ICTV/СТБ, «Рада», Суспільне, «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» цієї доби в національному етері не було.

Цієї доби у нічному слоті марафону працювали команди телеканалів ICTV та СТБ. Шість годин етеру складалися з повторів, зокрема двічі показали підсумковий випуск новин попереднього дня. Під час повторів, у тому числі новин, плашки «повтор» на екрані не було.

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Польщі Анджея Дуди у блоці «Ради» обговорили з політкоментаторами Ігорем Петренком, Богданом Ференсом, Олександром Мусієнком і Володимиром Фесенком, пресофіцером бригади швидкого реагування Національної гвардії України Харитіном Старським, народною депутаткою Ларисою Білозір («Слуга народу»), народною депутаткою Марією Мезенцевою («Слуга народу») і нардепом Єгором Чернєвим («Слуга народу»). 

Проведення соціологічних опитувань у Росії та ставлення росіян до економічних проблем у гостьовій студії «Ради» коментував керівник «Інституту конфліктології та аналізу Росії» Олександр Шульга. Нагадаємо, що він має авторську програму «Без вас» на каналі «Рада».

Про виселення представників УПЦ МП з Києво-Печерської лаври та православні лаври загалом у блоці Суспільного говорили з митрополитом Переяславським і Вишневським Православної церкви України Олександром Драбинком та представником УПЦ МП — митрополитом Ніжинським та Прилуцьким Климентом Вечерею.

Про зустріч президента Росії Володимира Путіна та президента Білорусі Олександра Лукашенка у гостьовій студії Суспільного говорили з політичними коментаторами Ігорем Рейтовичем та Олегом Саакяном.

Звільнення Криму військовим шляхом та ймовірність переговорів України з Росією у блоці «1+1» коментував радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк.

Володимир Яценко, який наразі займається виробництвом дронів, говорив про премію у 20 мільйонів гривень для українського виробника, що зможе приземлити свій літак на Червоній площі у Москві 9 травня. Також він сказав, що премія зберігається у Monobank. Зазначимо, що Яценка протитрували, як співзасновника Monobank.


Стосунки Заходу з Китаєм у дискусійній студії «1+1» обговорювали з політкоментатором Володимиром Фесенком, білоруською блогеркою Тетяною Мартиновою, послом України у Польщі Андрієм Дещицею та керівником «Центру громадської аналітики "Вежа"» Валерієм Клочком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
785
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду