detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
03.04.2023 13:28
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 квітня 2023 року
Затримання митрополита Московського патріархату та викрадення українців.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення. 

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Про затримання митрополита УПЦ МП Павла Лебедя у блоці «Ми — Україна» говорили з політичним коментатором Валентином Гладких. Також він розповів про зв’язок Росії з Китаєм, ймовірну зустріч президента України Володимира Зеленського та Сі Цзіньпіна, ядерні погрози Кремля та лідерство Джо Байдена. Загалом Гладких пробув у студії понад 50 хвилин.

Також тему затримання митрополита Московського патріархату коментували виконавчий директор громадської організації «Міжнародної асоціації малих громад» Олексій Буряченко та політичний коментатор Дмитро Васильєв.

Дослідження настроїв росіян та соціологію в Росії у гостьовій студії Суспільного коментував очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії Олександр Шульга.

Відновлення податків на паливо обговорили з директором «Консалтингової групи А-95» Сергієм Куюном та президентом «Асоціації операторів ринку нафтопродуктів» Леонідом Косянчуком.

У блоці телеканалу «1+1» затримання митрополита УПЦ МП Павла Лебедя коментував народний депутат Тарас Батенко («За майбутнє»). Його протитрували відповідно до партійної приналежності, що не мало жодного відношення до теми розмови.

З розслідувачами «Слідства.Інфо» Анною Бабінець та Яковом Любичем у гостьовій студії «1+1» говорили про роботу з темою викрадення дітей та документальний фільм «Історія порятунку викрадених українських дівчат». 


Перший в історії України випуск військових капеланів у студії «Ради» коментував міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов. Також у блоці телеканалу показали інтерв’ю з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим, він розповів про роботу відомства та цифровізацію держави. Виселення УПЦ МП з території Києво-Печерської лаври обговорили з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY