Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 лютого 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 лютого 2023 року

20 Лютого 2023
837

Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 лютого 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
837
Протезування українських військових, інтерв’ю з Анджеєм Дудою та новий випуск програми «Без вас».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 лютого 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 19 лютого 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці телеканалу «Ми — Україна» показали інтерв’ю з президентом «Енергоатому» Петром Котіним. Говорили про ситуацію в українській енергетиці та стан Запорізької атомної електростанції. У блоці телеканалу було 16 гостьових включень.

У блоці Суспільного цього дня показали три інтерв’ю. Зокрема інтерв’ю Олени Ремовської з політичним аналітиком Лукашем Адамським, розмову Назара Ониська з консультанткою зі стратегії розвитку фонду Future for Ukraine Оленою Ніколаєнко й інтерв’ю Ігоря Шавра з міністром соціальної політики України Віталієм Музиченком. Крім того, у блоці цього дня показали 25 гостьових включень.

Також цього дня окрему увагу у блоці Суспільного приділили обговоренню протезування для військових. У якості гостей до студії включались член громадської ради при Міністерстві соціальної політики Олександр Вознюк, співзасновниця Центру лікування і реабілітації жертв війни Ольга Руднєва, військовослужбовець Микола Заріцький та голова благодійної організації «Добро» Алісія Неборак.

У блоці «1+1» показали інтерв’ю Наталії Мосейчук з президентом Польщі Анджеєм Дудою. Говорили про підтримку України, співпрацю з Європейським Союзом, військову допомогу Україні та очікування від майбутньої зустрічі з президентом США Джозефом Байденом. За словами Дуди, треба прагнути вільного світу без кордонів, зокрема з Україною, та майбутнього з вільною від диктаторського режиму Білоруссю. Тоді як Росія живе у закритому світі й прагне закрити інші держави, практикуючи неоколоніальну політику. Також Дуда сказав, що, говорячи про передачу літаків Україні, варто враховувати, що Польща — не держава, яка патентувала свої літаки й послуговується американськими літаками, які продовжує закупати у США.

У блоці «Ради» показали інтерв’ю Вадима Колодійчука з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте. Говорили про підтримку України, постачання танків Leopard, систем протиповітряної оборони Patriot і літаків.

Також цього дня підсумковий тижневий випуск новин готувала команда ТСН, при тому, що він припав на блок телеканалу «Рада».

Війну Росії проти України, роботу російської пропаганди та спроможність армії обговорили у новому випуску програми  «Без вас». Ведучий Олександр Шульга говорив з пресофіцером 112 бригади територіальної оборони Андрієм Ковальовим, нардепом Федором Веніславським, керівником Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України Андрієм Шаповаловим та військовослужбовцем Борисом Черкасом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
837
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду