Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року

18 Січня 2023
1041

Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1041
Повтори у нічному слоті нацмарафону, конференція у Давосі та відновлення України.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок Суспільного складався з повторів. Крім частини етеру попередньої доби також повторили частину інтерв’ю, які транслювались раніше, зокрема, 6 та 8 січня 2023 року.

Повторили інтерв’ю з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, військовим медиком Микитою Завілінським, секретарем Ради національної безпеки та оборони України Олексієм Даніловим, головою благодійного фонду «Повернись живим» Тарасом Чмутом та міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим.

З міністром культури та інформаційної політики України Олександром Ткаченком у слоті «Ми — Україна» говорили про санкції проти російських діячів культури та підсумки конференції європейських міністрів культури у Давосі. Він розповів, що працює разом з колегами над накладанням санкцій на так звані будинки «Россотрудничества» у Європі.

Про ситуацію на передовій у блоці «Ми — Україна» говорили з воєнними експертами Петром Черником та Ігорем Романенком, з інспектором із комунікацій Бахмутського районного відділу поліції Павлом Дяченком, начальником об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напряму Євгенієм Єріним та речником командування повітряних сил Юрієм Ігнатом.

Загалом у блоці телеканалу «Ми — Україна» цього дня було 21 гостьове включення.

Про конференцію у Давосі у блоці «Інтера» говорили з міським головою Києва Віталієм Кличком. Він говорив про важливість конференції, роботу української делегації та відсутність росіян. Розмова з ним тривала майже десять хвилин.

До офлайн-участі у гостьовій студії ICTV/СТБ запросили віцепрем'єрміністра з відновлення України Олексія Кубракова. Говорили про відновлення, потреби українців, які втратили дім, а також можливість використати компенсацію для купівлі житла у тому регіоні, де людина цього потребує.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1041
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду