Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 січня 2023 року

22 Січня 2023
919

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
919
Ситуація на передовій, гості телеканалу «Рада» та інтерв’ю Олени Зеленської.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Про розвиток української економіки у блоці Ради говорили з найуніверсальнішим політкоментатором Георгієм Біркадзе. Крім нього, до нічного слота нацмарафону також включались політкоментатори Володимир Фесенко, Дмитро Тужанський, Богдан Ференс, Петро Олещук, Валентин Гладких та Іван Ус. Усі вони регулярно долучаються до етерів телеканалу «Рада».

У слоті ICTV/СТБ показали інтерв’ю дружини президента України Олени Зеленської. З нею говорили про участь у Всесвітньому економічному форумі у Давосі,  її роль у його проведенні та враження від нього. Гостя розповіла, що її місія на форумі полягала у залученні ресурсів для допомоги Україні. Також вона розповіла, що має багато позитивних вражень від його учасників та відчуває підтримку країни. Розмова тривала понад 10 хвилин.

Заступник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк цього дня долучився до національного марафону у слоті телеканалу «Ми — Україна». З ним говорили про пошук злочинців після війни та покарання винних у корупції. Зокрема, він сказав, що на основі публікацій журналістів про завищення вартості закупівель продуктів треба провести аудит, знайти людей, які конкретно підписали контракти, і провести розслідування.

Про ситуацію на передовій та звільнення українських територій говорили з представником Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрієм Юсовим. Крім нього, ситуацію на передовій цього дня коментували й військові експерти та представники військових пресслужб.

Зокрема до різних гостьових студій марафону долучались: начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, начальник об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напряму Євген Єрін, воєнні експерти Сергій Грабський, Антон Міхненко, Андрій Загороднюк та Олексій Гетьман.

З народною депутаткою Оленою Шуляк у блоці телеканалу «Інтер» цього дня говорили про державні компенсації власникам зруйнованого росіянами житла. Ще з одним нардепом Данилом Гетманцевим говорили про повний облік тютюнових та алкогольних виборів в Україні.

Наприкінці доби у програмі «Акцент» говорили про зміни, які відбуваються у суспільстві внаслідок війни. До студії запросили психологів Віталія Луньова та Юрія Ірхіна.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
919
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду