detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
18.01.2023 09:58
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 17 січня 2023 року
Повтори у нічному слоті нацмарафону, конференція у Давосі та відновлення України.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок Суспільного складався з повторів. Крім частини етеру попередньої доби також повторили частину інтерв’ю, які транслювались раніше, зокрема, 6 та 8 січня 2023 року.

Повторили інтерв’ю з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком, військовим медиком Микитою Завілінським, секретарем Ради національної безпеки та оборони України Олексієм Даніловим, головою благодійного фонду «Повернись живим» Тарасом Чмутом та міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим.

З міністром культури та інформаційної політики України Олександром Ткаченком у слоті «Ми — Україна» говорили про санкції проти російських діячів культури та підсумки конференції європейських міністрів культури у Давосі. Він розповів, що працює разом з колегами над накладанням санкцій на так звані будинки «Россотрудничества» у Європі.

Про ситуацію на передовій у блоці «Ми — Україна» говорили з воєнними експертами Петром Черником та Ігорем Романенком, з інспектором із комунікацій Бахмутського районного відділу поліції Павлом Дяченком, начальником об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напряму Євгенієм Єріним та речником командування повітряних сил Юрієм Ігнатом.

Загалом у блоці телеканалу «Ми — Україна» цього дня було 21 гостьове включення.

Про конференцію у Давосі у блоці «Інтера» говорили з міським головою Києва Віталієм Кличком. Він говорив про важливість конференції, роботу української делегації та відсутність росіян. Розмова з ним тривала майже десять хвилин.

До офлайн-участі у гостьовій студії ICTV/СТБ запросили віцепрем'єрміністра з відновлення України Олексія Кубракова. Говорили про відновлення, потреби українців, які втратили дім, а також можливість використати компенсацію для купівлі житла у тому регіоні, де людина цього потребує.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY