Про що говорили в етері спільного телемарафону першого січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону першого січня 2023 року

2 Січня 2023
1083

Про що говорили в етері спільного телемарафону першого січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1083
Новорічний концерт, підсумки 2022 року, можливості російської армії та ситуація на передовій.
Про що говорили в етері спільного телемарафону першого січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону першого січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Ми — Україна».

Блоків «Ради», Суспільного, та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Замість нічного блоку телеканалу «1+1» показали новорічний концерт.

У блоці «Інтера» показали низку інтерв’ю про підсумки попереднього року. Говорили з уповноваженим Верховної Ради з прав людини Дмитром Лубінцем, головою правління Укренерго Володимиром Кудрицьким, представником Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадимом Скібіцьким, головою Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом та міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Іриною Верещук.

Зі Скібіцьким говорили про масовані ракетні удари по Україні й намагання Росії обійти санкції, закуповуючи комплектуючі для виробництва озброєння. Він розповів, що в росіян уже є дефіцит балістичних ракет. Також, за словами Скібіцького, в окупантів скорочується кількість крилатих ракет та ракет повітряного базування. Він сказав, що російська армія має ресурс для двох чи трьох масованих ракетних ударів за умови використання близько 70 ракет.

Ситуацію на передовій цього дня обговорювали з речником Східного угрупування військ Сергієм Череватим, начальницею об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталією Гуменюк і речником командування Повітряних сил Юрієм Ігнатом. Їх включали у блоках «Інтера» та ICTV/СТБ.

Також у блоці ICTV/СТБ говорили з начальником об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напряму Євгенієм Єріним.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про важливість проведення спецтрибуналу для президента Росії Путіна говорили з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Крім того, говорили про підтримку України світовою спільнотою, зокрема цитували генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга, який закликав держави-члени альянсу до довготермінової підтримки України.

О 21 годині в етері нацмарафону розпочався показ фільму «Віддана». А після нього показали «Різдвяну історію» з Тіною Кароль.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1083
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду