Про що говорили в етері спільного телемарафону другого січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону другого січня 2023 року

3 Січня 2023
954

Про що говорили в етері спільного телемарафону другого січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
954
Українська музика, оцінка новорічного привітання Володимира Зеленського і Кирило Тимошенко у рубриці «Обличчя року».
Про що говорили в етері спільного телемарафону другого січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону другого січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей і тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

Новорічне привітання Володимира Зеленського у блоці телеканалу «Ми — Україна» обговорили з політкоментатором Олексієм Буряченком. Він висловив своє бачення того, про що йшлося у привітанні президента, та розповів, як воно, на його думку, корелюється з міжнародною підтримкою України. Попередньої доби у марафоні «Єдині новини #UAРазом» та у марафоні іномовлення «FreeДом» також обговорювали новорічне привітання Зеленського.

У блоці Суспільного показали інтерв’ю з директором соціологічної групи «Рейтинг» Олексієм Антиповичем. Говорили про підсумки 2022 року, соціологічні дослідження і ставлення українців до війни.

Про українську культуру та музику цієї доби говорили зі співаками Ярославом Нудиком, Андрієм Капралем, Олегом Шумеєм і Олегом Скрипкою. Загалом до гостьової студії Суспільного цього дня долучились 28 спікерів та спікерок.

У рубриці «Обличчя року» показали інтерв’ю із заступником керівника Офісу президента Кирилом Тимошенком. Говорили по допомогу переселенцям, систему фіксації руйнувань, роботу зі звільненими регіонами та робочі виїзди Тимошенка. Також Тимошенко розповів про відновлення газопостачання на Донеччині і про співпрацю з міжнародними партнерами у питанні відновлення регіонів країни. З чиновником говорив ведучий телеканалу «Рада» і колишній ведучий каналів Медведчука Назар Довгий.

З радником керівника Офісу президента Сергієм Лещенком у гостьовій студії «Ради» говорили про оборону України, ефективність використання західного озброєння і роботи українських військових. Зокрема, він сказав, що українці — найкраща реклама поводження з сучасною зброєю. Лещенко включався з київського залізничного вокзалу та показував новорічну ялинку, яка там встановлена, а також розповів про роботу залізниці.

О 21 годині в етері національного марафону показали фільм «Черкаси чинитимуть опір».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
954
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду