Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року

4 Січня 2023
978

Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
978
Ситуація на Київщині й в інших регіонах, новорічне привітання Зеленського і формат світової безпеки від Подоляка.
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону третього січня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

Цієї ночі у блоці «Ради» знов говорили про новорічне привітання Володимира Зеленського. До розмови цього разу запросили політкоментатора Володимира Фесенка. Спікер проаналізував вплив звернення на міжнародну й національну авдиторії. Говорив зокрема, що українців готують до тривалої боротьби з агресором. Також він розповів, що у новорічних привітаннях багато світових лідерів згадували Україну, не уточнивши, хто саме. Розмова з політкоментатором тривала десять хвилин.

Про те, яким буде рік у Росії, говорили з політкоментатором Валентином Гладких.

Про ситуацію на Київщині та у столиці у блоці ICTV/СТБ говорили з начальником Київської обласної військової адміністрації Олексієм Кулебою та першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником. Загалом про ситуацію в інших регіонах говорили з головою Авдіївської міської військової адміністрації Віталієм Барабашем, заступником голови Сумської ОВА В'ячеславом Печененком та головою Херсонської МВА Галиною Луговою,

На початку блоку «Ми — Україна» на екрані розмістили плашку з повідомленням, що президент України провів засідання Ставки головнокомандувача. Нічого конкретного про перебіг і результати засідання не повідомили.

З радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком у блоці «Інтера» говорили про переформатування світової безпеки. Він сказав, що після програшу Росії необхідно відразу трансформувати та реабілітувати міжнародні організації, які не впорались із викликом російської агресії.  

О 21:00 розпочався показ фільму «Кіборги».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
978
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду