Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 грудня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 грудня

29 Грудня 2022
893

Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 грудня

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
893
Податкова реформа, звернення Зеленського до Верховної Ради і підсумки року від «Укрпошти».
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 грудня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 28 грудня

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», ICTV/СТБ, «Ми — Україна», «Інтер».

Блоків Суспільного та «1+1» цієї доби в національному етері не було.

До нічного блоку «Ради» долучилось 19 гостей; серед них були й коментатори, які регулярно беруть участь у нацмарафоні. Зокрема, політичні експерти Валентин Гладких, Дмитро Васильєв і Дмитро Тужанський, економічний експерт Іван Ус та військові експерти Дмитро Снєгирьов, Ігор Романенко, Дмитро Громаков і Петро Недзельський.

У блоці ICTV/СТБ підсумували рік разом із генеральним директором «Укрпошти» Ігорем Смілянським. Зокрема, ведуча сказала, що марки «Укрпошти» стали одним із символів цього року. Крім того, обговорили запуск філателістичного абонемента «Укрпошти», який гарантуватиме право викупу марки та навіть конверт зі спеціальним погашенням. Також говорили й про інші напрямки роботи компанії.

Про податкову реформу та ситуацію в українській економіці у блоці телеканалу «Ми — Україна» говорили із заступником керівника Офісу президента Ростиславом Шурмою. Щодо податкової реформи він сказав, що зараз варто провести чесну розмову з бізнесом та суспільством й встановити правила, коли податки платитимуть всі. Також він сказав, що запровадження різних податкових ставок призведе до махінацій, тому треба йти до однієї ставки. Нагадаємо, що реформа отримала назву «10-10-10». Також зазначимо, що міністр фінансів України Сергій Марченко проти податкової реформи, бо, на його думку, вона матиме негативні наслідки для державного бюджету.

Про демонтаж пам’ятника Катерині II в Одесі у новинному блоці «Ми — Україна» говорили з регіональною кореспонденткою. За її словами, більшість одеситів підтримує демонтаж.

Також до студії «Ми — Україна» долучився політкоментатор Валентин Гладких. З ним говорили про припинення війни і умови, на яких можливий ми з Росією. Гладких регулярно долучається до етеру спільного марафону «Єдині новини #UAРазом». Починаючи з першого травня його долучали до гостьових студій різних телеканалів 90 разів.

З 16:45 до 17:45 в етері національного марафону транслювали виступ президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді. Згодом виступ також повторили у блоці «Інтера», з 22:12 до 22:58.

О 21 годині в етері нацмарафону показали фільм «Зашморг. Історія Донбасу XX століття».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
893
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду