Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада

24 Листопада 2022
867

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
867
Знеструмлення України, «Ранкова варта» та обшуки у Києво-Печерській Лаврі.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків «Ми — Україна» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці «Інтера» показали три години гостьової студії. Ведучий Дмитро Чистяков, який переважно працює на марафоні «FreeДом», говорив із письменником Іваном Байдаком, театральною акторкою Мариною Кошкіною, біологом Іваном Русєвим і президенткою Асоціації професіоналів довкілля «ПАЕУ» Людмилою Циганок.

Далі у блоці «Інтера» повторили підсумковий випуск новин за 22 листопада та інтерв’ю Анастасії Даугуле зі співаком Олександром Кривошапком, а також токшоу «Акцент» Олексія Фадєєва, у якому говорили про масовані ракетні удари та наслідки для енергетичної інфраструктури України з нардепом Сергієм Нагорняком та експертом з енергетики Юрієм Корольчуком.

Блок «1+1» розпочали з токшоу «Ранкова варта». Ведучі Євген Плінський і Наталя Островська говорили з інструктором з адаптації та виживання в екстремальних умовах Глібом Скоробогатовим.

Обшуки у Києво-Печерській Лаврі та їх результати обговорювали з політкоментатором Валентином Гладких. Свій виступ він почав зі слів, що знає лише те, що оприлюднено, й не володіє інсайдами. Також він розповів, що російське керівництво завжди не довіряло українцям, тому постійно тримало в УПЦ МП росіян. Пізніше його запрошували обговорити цю тему до гостьової студії «Ради».

Знов у блоці «1+1» був піар партії «За майбутнє». Зокрема, до гостьової студії запросили нардепа Івана Чайківського, аби обговорити з ним експорт українського зерна. Його протитрували за приналежністю до депутатської групи, що не мало жодного стосунку до теми розмови.

Блок телеканалу «Рада» тривав десять годин. Ймовірно, це було пов’язано з відключеннями електроенергії. У студії працювали Олеся Ніцевич і Назар Довгий, а також Тетяна Гончарова і Вадим Колодійчук. Блок Суспільного цієї доби мав лише дві години.

Створення пунктів незламності у блоці Ради обговорювали з експертом з економічних та політичних питань Георгієм Біркадзе. Він сказав, що оскільки виділених грошей на створення пунктів недостатньо, то треба, щоб обласні державні адміністрації звертались із проханням про допомогу до місцевого бізнесу.

Двічі у блоці «Ради» включали заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка та заступницю радника керівника Офісу президента України Олену Симоненко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
867
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду