Директорка «1+1 Digital» Анна Ткаченко очолить диджитал-напрямок Kyiv.Live та Odesa.Live

Директорка «1+1 Digital» Анна Ткаченко очолить диджитал-напрямок Kyiv.Live та Odesa.Live

24 Грудня 2020
7726
24 Грудня 2020
12:00

Директорка «1+1 Digital» Анна Ткаченко очолить диджитал-напрямок Kyiv.Live та Odesa.Live

7726
Функції керівника «1+1 Digital» тимчасово виконуватиме Ярослав Пахольчук.
Директорка «1+1 Digital» Анна Ткаченко очолить диджитал-напрямок Kyiv.Live та Odesa.Live
Директорка «1+1 Digital» Анна Ткаченко очолить диджитал-напрямок Kyiv.Live та Odesa.Live

Директорка «1+1 Digital та інновації» Анна Ткаченко 30 грудня 2020 року залишає «1+1 медіа». Вона очолить диджитал-напрямок регіональних телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live.

Група «1+1 медіа» 24 грудня повідомила, що пані Ткаченко залишає свою посаду після 10 років роботи. «Ми з командою змогли довести індустрії, що Digital – це не просто SMM, сайти та коди, це дуже потужний інструмент, без якого сьогодні неможливо уявити мультимедійну компанію. Впевнена, що у проєктів, якими я керувала, велике майбутнє, а команда "1+1 Digital" зможе проявити себе ще яскравіше. Це дуже непросте рішення для мене, проте настав час рухатися далі», – розповіла вона.

Засновник компанії «Інститут когнітивного моделювання» Віктор Березенко розповів, що холдинг Kyiv.Live та Odesa.Live розглядає диджитал як окремий напрямок розвитку.

«Анна Ткаченко – одна з найсильніших фахівців країни в сфері медіа. Вона будує ефективні команди та впроваджує інноваційні рішення, про які говорить вся Україна. Впевнений, що наша експертиза у синергії з успішним досвідом Анни в реалізації масштабних проєктів допоможе нам зібрати потужну диджитал-команду, яка незабаром приголомшить своїми результатами. Зі свого боку ми обіцяємо їй повну свободу у реалізації творчих ідей», – додав пан Березенко.

Команда «1+1 Digital» продовжить роботу в межах затвердженої стратегії та задач на 2021, а функції керівника тимчасово виконуватиме генеральний директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук.

Анна Ткаченко розпочала свою кар’єру в «1+1 медіа» в липні 2010 року. До жовтня 2016 року обіймала посаду директора з персоналу групи компаній «1+1 медіа». У жовтні 2016 року її призначили директоркою зі стратегії і розвитку групи та директоркою напряму Digital (нині – департамент «1+1 Digital та інновації»). 

У 2017 році пані Ткаченко керувала перезапуском VOD-платформи OVVA.tv і об’єднанням відеоконтенту групи в інтернеті під єдиним брендом 1+1 video. За її управління командою «1+1 Digital» був розроблений сервіс SUDUM, який допомагає блокувати піратський контент в інтернеті. За керівництва Анни Ткаченко ютуб-канали «1+1 медіа» зібрали нагороди від відеохостингу: три золоті та 10 срібних кнопок. З 19 серпня 2019 року вона входила до складу членів правління «1+1 медіа».

У лютому 2020 року 1+1 Digital презентували документальну стрічку про українського дизайнера Андре Тана, головним продюсером якої була Анна Ткаченко. 25 листопада 2020 року на 1+1 video відбулася прем’єра першого в Україні digital-серіалу «Секс, Інста, ЗНО», де Анна Ткаченко також виступила у ролі головного продюсера.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»). Телеканал Odesa.Live розпочав мовлення 2 вересня 2020 року в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»).

10 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк») та одеського ефірного цифрового телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»), дозволивши їм переформатуватися на інформаційні міські телеканали Kyiv Live та Odesa Live, відповідно.

Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планували запуск іще низки міських каналів у великих містах.

Генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live на старті був Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Разом з ним у команді Kyiv.Live та Odesa.Live працювала колишня генеральна директорка Прямого каналу і директорка каналу ZIK Євгенія Захарова.

На початку листопада Олексій Семенов і Євгенія Захарова залишили телеканали. Замість них управлінням Kyiv.Live та Odesa.Live зараз займається Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. ІКМ 5 листопада повідомив, що працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля диджитал-продуктів телеканалів.

Операційним директором холдингу каналів Kyiv.Live та Odesa.Live став Дмитро Зубко, який раніше був операційним директором телеканалу ТЕТ і компанії «1+1 продакшн». Колишня головна режисерка департаменту ранкового мовлення телеканалу «1+1» Дар’я Качковська очолила ТБ-напрямок каналу Kyiv.Live. Колишня головна режисерка проєктів СТБ Марина Польшина стала головною режисеркою Kyiv.Live. Колишня піарниця телеканалу «1+1» Катерина Печерна очолила пресслужбу телеканалу Kyiv.LiveГоловним оператором телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live став Віталій Мельник, який раніше працював на каналах «UA:Перший», «Інтер» та «1+1». 

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року генеральною директоркою (СЕО) Інституту когнітивного моделювання стала Світлана Павелецька. У листопаді вона стала партнеркою засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка в межах співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live. 

Фото: 1+1 медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7726
Читайте також
21.12.2020 16:27
Олексій Темченко
Олена Холоденко
Отар Довженко
Світлана Григоренко
0
15.12.2020 13:59
«Детектор медіа»
2 832
29.11.2020 12:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
6 744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду