Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live

Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live

5 Листопада 2020
2955
5 Листопада 2020
16:35

Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live

2955
Світлана Павелецька розповіла про плани за рік збільшити частку Kyiv.Live у 20 разів.
Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live
Інститут когнітивного моделювання працюватиме над розвитком Kyiv.Live та Оdesa.Live

Комерційна компанія «Інститут когнітивного моделювання» працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля діджитал-продуктів місцевих телеканалів Kyiv.Live та Оdesa.Live, які належать київському забудовнику та народному депутату від «Опозиційної платформи – За життя» Вадиму Столару. Про це компанія повідомила 5 листопада.

«Наша особиста мета у цьому проєкті – створити високопрофесійний, якісний телевізійний продукт, що візьме свою частку та місце у рейтингу. Потенціал для розвитку українських регіональних медіа дуже потужний. Ми створимо продукт, який відповідатиме інтересам локальної аудиторії. Водночас у Києві, зокрема, буде конкуренція з національними каналами, адже через столичні новини глядачі дізнаватимуться про події національного рівня», – сказав засновник ІКМ Дмитро Царенко.

Він також анонсував презентацію оновленої концепції розвитку каналів, яка має відбутися найближчим часом.

«Ми зустрілись з колективом та пообіцяли їм зміни. Еволюційні за формою, але революційні за результатами. Вже за рік ми плануємо збільшити частку Kyiv.Live у 20 разів, а діджитал-проєкти увійдуть у рейтинги найвпливовіших у країні», – додала СЕО Інституту когнітивного моделювання Світлана Павелецька.

Крім того, компанія повідомила, що пані Павелецька приєдналася до проєкту співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live як третій партнер засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка.  

Як писав ДМ, Інститут когнітивного моделювання допомагає Міністерству охорони здоров’я з комунікаціями щодо COVID-19, а Міністерству цифрової трансформації України – з комунікаціями та стратегічними процесами. Компанія також співпрацює з Uber, Facebook, Viber та іншими компаніями, які допомагають у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року СЕО в компанії «Інститут когнітивного моделювання» стала Світлана Павелецька.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»).

Генпродюсер Kyiv.Live – Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Інвестор Kyiv.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планують запуск іще низки міських каналів у великих містах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2955
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду