Вадим Столар запускає канал Kharkiv.Live і створив медіахолдинг

Вадим Столар запускає канал Kharkiv.Live і створив медіахолдинг

29 Грудня 2020
4473
29 Грудня 2020
14:50

Вадим Столар запускає канал Kharkiv.Live і створив медіахолдинг

4473
Управлятиме новим холдингом буде команда компанії «Інститут когнітивного моделювання».
Вадим Столар запускає канал Kharkiv.Live і створив медіахолдинг
Вадим Столар запускає канал Kharkiv.Live і створив медіахолдинг

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя», керівник київського осередку цієї партії, київський забудовник Вадим Столар запускає новий місцевий телеканал Kharkiv.Live, який разом з каналами Kyiv.Live та Odesa.Live увійде в новий медіахолдинг Live Network. Про це 29 грудня повідомила пресслужба каналу Kyiv.Live.

«Уже наступного року розпочне мовлення Kharkiv.Live, а пізніше телеканали холдингу Live Network з’являться й в інших містах України», – розповів Вадим Столар.

За попередньою інформацією, у Харкові телеканал розпочне мовлення навесні 2021 року. 

Управлятиме новим холдингом буде команда компанії «Інститут когнітивного моделювання».

«Ми реформуємо канали в Одесі та Києві. Започатковуємо діджитал напрямок, який буде рівноцінним тб. Зараз наше головне  завдання – створити потужний синдикативний холдинг, з активами, які відповідатимуть інтересам аудиторії та розпочнуть тренд якісного регіонального тб. Ми розуміємо, попереду ще багато роботи і нових викликів, та запевняємо, вже незабаром зможемо здивувати вас крутими результатами», – сказали керуючі партнери холдингу Live Network.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»). Телеканал Odesa.Live розпочав мовлення 2 вересня 2020 року в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»).

10 грудня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії супутникового телеканалу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк») та одеського ефірного цифрового телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»), дозволивши їм переформатуватися на інформаційні міські телеканали Kyiv Live та Odesa Live, відповідно.

Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планували запуск іще низки міських каналів у великих містах.

Генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live на старті був Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Разом з ним у команді Kyiv.Live та Odesa.Live працювала колишня генеральна директорка Прямого каналу і директорка каналу ZIK Євгенія Захарова.

На початку листопада Олексій Семенов і Євгенія Захарова залишили телеканали. Замість них управлінням Kyiv.Live та Odesa.Live зараз займається Інститут когнітивного моделювання: Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. ІКМ 5 листопада повідомив, що працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля диджитал-продуктів телеканалів.

Операційним директором холдингу каналів Kyiv.Live та Odesa.Live став Дмитро Зубко, який раніше був операційним директором телеканалу ТЕТ і компанії «1+1 продакшн». Колишня головна режисерка департаменту ранкового мовлення телеканалу «1+1» Дар’я Качковська очолила ТБ-напрямок каналу Kyiv.Live. Колишня головна режисерка проєктів СТБ Марина Польшина стала головною режисеркою Kyiv.Live. Колишня піарниця телеканалу «1+1» Катерина Печерна очолила пресслужбу телеканалу Kyiv.LiveГоловним оператором телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live став Віталій Мельник, який раніше працював на каналах «UA:Перший», «Інтер» та «1+1». Диджитал-напрямок регіональних телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live очолить колишня директорка «1+1 Digital та інновації» Анна Ткаченко. Колишній керівник департаменту digital-розробок телеканалу «1+1» Дмитро Жук та екскерівниця управління аналітики «1+1 Digital» Аліна Макарова приєдналися до команди телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року генеральною директоркою (СЕО) Інституту когнітивного моделювання стала Світлана Павелецька. У листопаді вона стала партнеркою засновників ІКМ Дмитра Царенка та Віктора Березенка в межах співпраці з Kyiv.Live та Оdesa.Live. 

Фото: Kyiv.Live

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4473
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду