Павелецька, Царенко та Березенко управляють каналами Kyiv.Live та Odesa.Live замість Семенова та Захарової

Павелецька, Царенко та Березенко управляють каналами Kyiv.Live та Odesa.Live замість Семенова та Захарової

19 Листопада 2020
3574
19 Листопада 2020
15:42

Павелецька, Царенко та Березенко управляють каналами Kyiv.Live та Odesa.Live замість Семенова та Захарової

3574
Вони привели на канал операційного директора Дмитра Зубка та керівників напрямків ТБ і digital, імена яких оголосять згодом.
Павелецька, Царенко та Березенко управляють каналами Kyiv.Live та Odesa.Live замість Семенова та Захарової
Павелецька, Царенко та Березенко управляють каналами Kyiv.Live та Odesa.Live замість Семенова та Захарової

Олексій Семенов і Євгенія Захарова залишили телеканали Kyiv.Live та Odesa.Live, які належать київському забудовнику та народному депутату від «Опозиційної платформи – За життя» Вадиму Столару. Замість них управлінням каналу зараз займаються партнери Інституту когнітивного моделювання Світлана Павелецька, Дмитро Царенко та Віктор Березенко. Про це «Детектору медіа» повідомила Світлана Павелецька.

З власних джерел «Детектору медіа» стало відомо, що зараз каналами фактично керує Світлана Павелецька, вона перебудовує їх і займається його контентом. Коментуючи цю інформацію, пані Павелецька сказала: «Ми втрьох: я, Дмитро Царенко та Віктор Березенко – виконуємо зараз управлінські функції. Просто я пишу листи на всіх співробітників, тому вони вирішили, що це я одна».

За її словами, Олексій Семенов та Євгенія Захарова залишили Kyiv.Live та Odesa.Live на початку листопада – тоді ж команда Інституту когнітивного моделювання приступила до розвитку каналів. «Наскільки я розумію, у них був контракт із власником на запуск продукту. Вони його запустили – і зараз його потрібно розвивати. Вони повернулися до своїх справ, які в них були, а ми перейняли від них справи і зараз будемо тут усе розбудовувати», – розповіла пані Павелецька.

У холдингу каналів Kyiv.Live та Odesa.Live вже є новий операційний директор. Ним став Дмитро Зубко, який раніше був операційним директором телеканалу ТЕТ і компанії «1+1 продакшн». Також пані Павелецька анонсувала, що на наступному тижні будуть оголошені імена керівників напрямків телебачення та digital у медіахолдингу.

Нагадаємо, телеканал Kyiv.Live розпочав мовлення 9 серпня 2020 року в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»). Телеканал Odesa.Live розпочав мовлення 2 вересня 2020 року в цифровому ефірі в Одесі та області та в мережах кабельних операторів замість телеканалу GTV (ТОВ «ТРК “Клуб-ТВ”»).

Генпродюсером міських телеканалів Kyiv.Live та Odesa.Live на старті був Олексій Семенов, який запускав і перезапускав телеканали «112 Україна», NewsOne, Прямий, а в червні 2019 року очолив холдинг «Новини» нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Тараса Козака («112 Україна», NewsOne і ZIK). Разом з ним у команді Kyiv.Live та Odesa.Live працювала колишня генеральна директорка Прямого каналу і директорка каналу ZIK Євгенія Захарова.

Інвестор Kyiv.Live та Odesa.Live – столичний забудовник і народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Вадим Столар. Олексій Семенов і Вадим Столар планували запуск іще низки міських каналів у великих містах.

5 листопада Інститут когнітивного моделювання повідомив, що працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля диджитал-продуктів телеканалів Kyiv.Live та Оdesa.Live.

Інститут когнітивного моделювання також допомагає Міністерству охорони здоров’я з комунікаціями щодо COVID-19, а Міністерству цифрової трансформації України – з комунікаціями та стратегічними процесами. Компанія також співпрацює з Uber, Facebook, Viber та іншими компаніями, які допомагають у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого 2020 року генеральним директором (СЕО) Інституту когнітивного моделювання стала Світлана Павелецька.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3574
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду