У Києві в прямому ефірі напали на знімальну групу Kyiv.Live

У Києві в прямому ефірі напали на знімальну групу Kyiv.Live

14 Грудня 2020
13086

У Києві в прямому ефірі напали на знімальну групу Kyiv.Live

13086
Знімальна група написала заяву до поліції.
У Києві в прямому ефірі напали на знімальну групу Kyiv.Live
У Києві в прямому ефірі напали на знімальну групу Kyiv.Live

У Києві 14 грудня під час інспекції поблизу станції метро Видубичі невідомий чоловік напав на знімальну групу телеканалу Kyiv.Live. Від ударів журналістка Камілла Мамедова отримала синець на щоці, оператор Нестор Бондаренко не постраждав. Про це повідомив канал.

«Журналіст, відповідно до свого редакційного завдання, в прямому ефірі телеканалу Kyiv.Live намагалась з’ясувати, чому навколо магазинчиків не прибрано. Раптово, її почав бити невідомий чоловік. Також дісталося оператору. Проте, кривдника наздогнала миттєва карма і він посковзнувся на льоду та впав просто в калюжу», – розповіли на Kyiv.Live.

Журналістка каже, що не очікувала нападу, адже тема сюжету не провокативна. Вона припустила, що чоловік міг бути напідпитку.

Знімальна група написала заяву до поліції. Пані Мамедова поїхала до медичного закладу знімати побої.

«Ми запитали людей, які були свідками його втечі, вони розповіли, що цей чоловік побіг від метро в сторону будівництва та промислової зони, що поблизу Видубичів. Ми одразу вирушили туди, але наздогнати його не змогли. В будь-якому випадку, ми надали поліції знімки, на яких добре видно його обличчя, вони вже займатимуться пошуками нападника», – розповіла журналістка.

Нагадаємо, 29 жовтня в Києві напали на знімальну групу проєкту «Оперативний штаб» телеканалу Kyiv.Live. Кореспондент Олексій Павловський на Оболоні робив сюжет про точку прийому вторсировини. Оболонське управління поліції Києва за цим фактом відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) ККУ.

Фото: Kyiv.Live

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13086
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду