Інститут когнітивного моделювання працюватиме над комунікаціями Мінцифри

Інститут когнітивного моделювання працюватиме над комунікаціями Мінцифри

7 Жовтня 2020
2011
7 Жовтня 2020
15:45

Інститут когнітивного моделювання працюватиме над комунікаціями Мінцифри

2011
Відомство та компанія працюватимуть над проєктами за напрямками цифровізації, інновацій, розвитку цифрової економіки та стратегії створення цифрової держави.
Інститут когнітивного моделювання працюватиме над комунікаціями Мінцифри
Інститут когнітивного моделювання працюватиме над комунікаціями Мінцифри

Комерційна компанія «Інститут когнітивного моделювання» працюватиме над комунікаціями та стратегічними процесами Міністерства цифрової трансформації України. Їх відносини регулюватиме Меморандум про співробітництво. Про це компанія повідомила 7 жовтня.

«Мінцифри є одним з найефективніших відомств країни – держава крок за кроком стає зручним сервісом для громадян. Наше завдання – зробити комунікацію системною, зрозумілою та ефективною. Слово "діджиталізація" має не лякати, а асоціюватися з комфортом та спрощенням бюрократичних схем. Міністерство генерує велику кількість інноваційних продуктів, і ми раді, що матимемо змогу розповідати про них суспільству», – розповіла СЕО Інституту когнітивного моделювання Світлана Павелецька.

Відомство та компанія працюватимуть над проєктами за напрямками цифровізації, інновацій, розвитку цифрової економіки та стратегії створення цифрової держави. Вони хочуть сконцентруватися на створенні стратегії просування ідей цифрової трансформації, їхньої популяризації, підтримці досягнень в галузі діджиталізації та формуванні цифрової держави.

Сторони також співпрацюватимуть в організації всеукраїнських подій, участі в міжнародних заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу України у світі, залучення міжнародних партнерів, розвиток е-бізнесу в Україні, а також прискорення діджитал-прориву держави. 

Як писав ДМ, Інститут когнітивного моделювання  допомагає Міністерству охорони здоров’я з комунікаціями щодо COVID-19. Вони також співпрацюють з Uber, Facebook, Viber та іншими компаніями, які допомагають у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. 4 лютого СЕО в компанії «Інститут когнітивного моделювання» стала Світлана Павелецька.

Нагадаємо, 15 лютого 2020 року стало відомо, що колишня директорка з маркетингових комунікацій та член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька очолила комунікаційний офіс Кабінету Міністрів України. 12 березня вона повідомила, що більше не працює на посаді голови комунікаційного офісу Кабінету Міністрів України. Працівників патронатної служби Кабміну звільнили після відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука 4 березня.

Світлана Павелецька працювала в «1+1 медіа» з 2011 по 2020 рік. Спочатку, з грудня 2011 року, вона очолювала піар-департамент «1+1 медіа». Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» ‒ нового органу управління холдингом. Але 17 січня 2020 року залишила медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу та корпоративних комунікацій.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом з гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав», яке працює й дотепер.

Фото: Інститут когнітивного моделювання

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2011
Читайте також
14.01.2020 13:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду