Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»

Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»

14 Січня 2020
3529
14 Січня 2020
13:39

Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»

3529
Група «1+1 медіа» розділяє функції маркетингу телеканалу «1+1» і корпоративних комунікацій. У зв’язку зі змінами організаційної структури директорка з маркетингових комунікацій і член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька із 17 січня 2020 року залишає холдинг.
Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»
Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»

Про це повідомила пресслужба «1+1 медіа».

Функція маркетингу «1+1» переходить у пряме підпорядкування до Максима Кривицького, генерального продюсера телеканалу «1+1». Відділ корпоративних комунікацій трансформується у департамент на чолі з Тетяною Трегобчук і підпорядковуватиметься безпосередньо генеральному директору «1+1 медіа» Ярославу Пахольчуку.

Пресслужба групи пояснює організаційні та кадрові зміни тим, що в грудні 2019 року генеральним директором групи «1+1 медіа» став Ярослав Пахольчук, «який має реалізувати стратегію групи 2021 і формує під це команду».

«Я вдячний Світлані за майже 10 років, відданих компанії, і фактично за побудову з нуля всіх внутрішніх і зовнішніх комунікацій у групі, за маркетингову стратегію та комунікаційні проекти, які щороку приносять “1+1 медіа” визнання та нагороди, у тому числі міжнародні. Світлана талановитий менеджер і управлінець, і я вірю, що попереду у неї подолання багатьох нових вершин», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор «1+1 медіа».

Світлана Павелецька повідомила «Детектору медіа», що йде за згодою сторін. «У компанії дійсно відбулися структурні зміни. Плюс у нас новий СЕО (генеральний директор. – ДМ), і в нас є низка позицій, по яких наші міркування розходяться, тому нам комфортніше бути не разом», ‒ пояснила вона.

На запитання, коли було прийнято рішення про припинення співпраці, пані Павелецька повідомила, що сьогодні, 14 січня, про це повідомили колективу, а в п’ятницю, 17 січня, ‒ її останній робочій день у компанії.

Свої подальші плани Світлана Павелецька пов’язує з роботою в комунікаціях і маркетингу. Хоча вона не виключає більшої зосередженості на роботі видавництва «Книголав», де вона є співвласницею. «Модель “Книголаву” побудована таким чином, що ми як власники намагаємося мінімально в нього вникати. Можливо, я додам стресу команді “Книголаву” та почну вникати більше. Але, насправді, моє бажання – залишитися в роботі зі стратегічними комунікаціями і репутацією».

Конкретних планів і пропозицій пані Павелецька наразі не має, але веде переговори: «Я просто пю багато кави з приємними людьми».

Нагадаємо, Світлана Павелецька очолила піар-департамент «1+1 медіа» в грудні 2011. Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» ‒ нового органу управління холдингом.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом з гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3529
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду