detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
14.01.2020 13:39
Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»
Світлана Павелецька залишає «1+1 медіа»
Група «1+1 медіа» розділяє функції маркетингу телеканалу «1+1» і корпоративних комунікацій. У зв’язку зі змінами організаційної структури директорка з маркетингових комунікацій і член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька із 17 січня 2020 року залишає холдинг.

Про це повідомила пресслужба «1+1 медіа».

Функція маркетингу «1+1» переходить у пряме підпорядкування до Максима Кривицького, генерального продюсера телеканалу «1+1». Відділ корпоративних комунікацій трансформується у департамент на чолі з Тетяною Трегобчук і підпорядковуватиметься безпосередньо генеральному директору «1+1 медіа» Ярославу Пахольчуку.

Пресслужба групи пояснює організаційні та кадрові зміни тим, що в грудні 2019 року генеральним директором групи «1+1 медіа» став Ярослав Пахольчук, «який має реалізувати стратегію групи 2021 і формує під це команду».

«Я вдячний Світлані за майже 10 років, відданих компанії, і фактично за побудову з нуля всіх внутрішніх і зовнішніх комунікацій у групі, за маркетингову стратегію та комунікаційні проекти, які щороку приносять “1+1 медіа” визнання та нагороди, у тому числі міжнародні. Світлана талановитий менеджер і управлінець, і я вірю, що попереду у неї подолання багатьох нових вершин», ‒ прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор «1+1 медіа».

Світлана Павелецька повідомила «Детектору медіа», що йде за згодою сторін. «У компанії дійсно відбулися структурні зміни. Плюс у нас новий СЕО (генеральний директор. – ДМ), і в нас є низка позицій, по яких наші міркування розходяться, тому нам комфортніше бути не разом», ‒ пояснила вона.

На запитання, коли було прийнято рішення про припинення співпраці, пані Павелецька повідомила, що сьогодні, 14 січня, про це повідомили колективу, а в п’ятницю, 17 січня, ‒ її останній робочій день у компанії.

Свої подальші плани Світлана Павелецька пов’язує з роботою в комунікаціях і маркетингу. Хоча вона не виключає більшої зосередженості на роботі видавництва «Книголав», де вона є співвласницею. «Модель “Книголаву” побудована таким чином, що ми як власники намагаємося мінімально в нього вникати. Можливо, я додам стресу команді “Книголаву” та почну вникати більше. Але, насправді, моє бажання – залишитися в роботі зі стратегічними комунікаціями і репутацією».

Конкретних планів і пропозицій пані Павелецька наразі не має, але веде переговори: «Я просто пю багато кави з приємними людьми».

Нагадаємо, Світлана Павелецька очолила піар-департамент «1+1 медіа» в грудні 2011. Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» ‒ нового органу управління холдингом.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом з гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY