«1+1 медіа» призначила виконавчого директора

«1+1 медіа» призначила виконавчого директора

28 Січня 2020
4765
28 Січня 2020
13:17

«1+1 медіа» призначила виконавчого директора

4765
Група «1+1 медіа» призначила виконавчим директором Олександра Білого, він же увійшов до складу правління групи.
«1+1 медіа» призначила виконавчого директора
«1+1 медіа» призначила виконавчого директора

Про це повідомляє сайт холдингу.

Олександр Білий приєднався до групи 8 січня 2020 року й очолив виконавчу дирекцію «1+1 медіа». Раніше виконавчим директором «1+1 медіа» був Ярослав Пахольчук, але в грудні 2019 року він став генеральним директором і головою правління «1+1 медіа».

Олександр Білий у 2016-2017 роках працював в «1+1 медіа» заступником фінансового директора (цю посаду на той момент обіймав Ярослав Пахольчук). Пан Білий має 15 років досвіду у фінансовій сфері, працював у компаніях Ernst & Young і «Миронівський Хлібопродукт», а також Primecap Cyprus Ltd і Terrasoft.

У складі правлінні «1+1 медіа» Олександр Білий зайняв місце, вакантне після звільнення 17 січня директорки з маркетингових комунікацій і члена правління групи Світлани Павелецької.

Таким чином, відтепер до складу правління групи «1+1 медіа» входять генеральний директор медіагрупи та голова правління Ярослав Пахольчук, комерційний директор ТОВ «Глобал Медіа Груп» (сейлзхаус групи) Валерій Варениця, керівник бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» Максим Кривицький, директор з GR В’ячеслав Мієнко, очільниця бізнес-одиниці «1+1 Digital та Інновації» Анна Ткаченко, фінансовий директор Дмитро Тузов і виконавчий директор Олександр Білий.

Нагадаємо, 20 серпня 2019 року «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким, «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко, «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами стали: фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входили технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

У групі «1+1 медіа» було створено новий керівний орган – правління. Його членами стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість нього генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань.

30 серпня правління групи «1+1 медіа» обрало головою генерального директора «1+1» В’ячеслава Мієнка. Також на засіданні було прийнято рішення про припинення співпраці з Ларисою Брувер, яка упродовж останніх трьох років очолювала департамент по роботі з персоналом «1+1 медіа». Виконувачем обов’язків HR-директора правління призначило Ольгу Мусійко.

19 грудня 2019 року «1+1 медіа» знову оновила структуру управління. Новим головою правління «1+1 медіа» та генеральним директором «1+1 медіа» став Ярослав Пахольчук. В’ячеслав Мієнко залишився членом правління «1+1 медіа» та директором з GR групи. До правління в якості незалежного члена увійшов комерційний директор ТОВ «Глобал Медіа Груп» (сейлзхаус групи) Валерій Варениця. Наглядову раду каналу «1+1» очолив головний акціонер групи Ігор Коломойський. Почесним президентом «1+1 медіа» залишився Олександр Ткаченко.

У січні 2020 року група «1+1 медіа» розділила функції маркетингу телеканалу «1+1» і корпоративних комунікацій. У зв’язку зі змінами організаційної структури директорка з маркетингових комунікацій і член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька із 17 січня 2020 року залишила холдинг.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4765
Читайте також
14.01.2020 13:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду